20.8 C
Belgrade
18.5 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
29.03.2024.

Nova IKEA KRÖSAMOS kolekcija inspirisana je ukusima i bojama jeseni!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko želite da unesete jesenju atmosferu u svoj dom, IKEA vas savetuje da krenete od kuhinje! KRÖSAMOS kolekcija kuhinjskog posuđa, pribora za jelo i ostalih elemenata za kuvanje ima fokus na održivosti, dok istovremeno nudi prelepe načine za pripremu i posluživanje ukusnih jela.

 

 

Bilo da pravite džem ili večerate sa prijateljima i porodicom, IKEA KRÖSAMOS proizvodi donose pregršt korisnih načina koji će vam pomoći da najbolje pripremite i prezentujete omiljene jesenje ukuse!

 

 

IKEA je jasno pokazala svoju posvećenost održivosti, a njeni napori se ogledaju i u estetici predstavljenoj u novoj kolekciji! Daska za sečenje kolekcije je napravljena od orahovog drveta, kao i čepovi za flaše, dok glazirano kameno posuđe ima suptilnu teksturu. Napravljeni od prirodnih materijala kao što su drvo i staklo, prozivodi iz ove linije unose osećaj mira i topline u kuhinju.

 

 

Kako aktuelnim trendovima u uređenju doma preovlađuju smele i živopisne nijanse, u skladu sa slavljenjem jesenjih boja inspirisanih prirodom, proizvodi iz KRÖSAMOS kolekcije dolaze u bojama jesenjeg lišća, dok je paleta boja puna tamnocrvenih, smeđih i crnih nijansi koje želite da vidite u jesenjem dekoru. Budući da jesen povezujemo sa udobnošću, IKEA KRÖSAMOS kolekcija je savršen primer gde meke, zaobljene ivice čine najudobnije oblike. Sve flaše, daske za sečenje i posuđe u ovoj kolekciji imaju nežne krivine, bez oštrih ivica.

 

 

Nova KRÖSAMOS kolekcija pomaže vam da otkrijete umetnost pravljena zimnice, učinite svoje obroke nezaboravnim i delite ukuse koje volite sa ljudima koje volite. IKEA KRÖSAMOS kolekcija sada je dostupna za kupovinu online na zvaničnom IKEA sajtu kao in u IKEA prodavnici u Beogradu!

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: IKEA

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije