10 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
24.04.2024.

Ove jeseni obožavamo manikir u svim nijansama braon boje!

IZDVAJAMO

 

Nakog dugog i vrelog leta, radujemo se nižim temperaturama, jesenjim modnim trendovima, toploj čokoladi i udobnim džemperima. Međutim, isprobavanje nove boje noktiju jedan je od najboljih i najjednostavnijih načina da promenite svoj izgled i napravite prelaz u novu sezonu! 

 

 

Dolaskom jeseni volimo da bojimo svoje nokte u nešto tamnije i prigušenije nijanse, a budući da jesenju estetiku vezujemo za toplinu i udobnost, ne iznenađuje nas činjenica da smeđe nijanse prednjače manikir trendovima ove sezone!

 

 

Braon boja je zemljani ton koji jako podseća na čokoladu, kafu, hleb, drvo, kožu i sve one najbolje stvari koje volimo i koje čine da se osećamo prijatno kao kod kuće! Ne samo da je smeđa prijatna i neutralna za oko, već se dobro slaže sa gotovo bilo kojom kombinacijom boja, pa ukoliko tražite boju za vaš jesenji manikir, smeđi nokti su pravi izbor.

 

 

Bilo da se odlučite sa klasičnu čokoladnu nijansu preko celih noktiju, braon french vrhove ili krivudavi manikir dizajn, smeđa boja noktiju izgleda neverovatno uparena i sa drugim bojama poput neutralnih, bež ili zlatne, a takođe se možete poigravati sa različitim nijansama smeđe, stvarajući ombre efekat!

 

 

Za vas smo se potrudili da prikupimo najlepše ideje za smeđi manikir, a na vama je da prokrstarite našom galerijom i odaberete svoj omiljeni stil i dizajn za ovu jesenju sezonu.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Pinterest

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije