4.5 C
Belgrade
3.7 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Burberry Her Elixir – Smeo i senzualan parfem za žene koje žude za avanturama!

IZDVAJAMO

 

Nakon ogromnog uspeha istoimene toaletne vode koja je predstavljena ranije ove godine, britanska modna kuća Burberry osmislila je intenzivniju verziju mirisa za sve žene sa specifičnim ukusom koje već neko vreme priželjkuju snažniju parfemsku verziju ovog remek dela. 

 

 

Sa Burberry Her Elixir De Parfum mirisom, luksuzni brend obećava još smeliju i senzualniju formulu koja se obraća njihovoj savremenoj ženskoj publici. Ono što ovo izdanje razlikuje od svog prethodnika su voćni gurmanski elementi kompozicije nota koji su postali još strastveniji i intenzivniji zahvaljujući uključivanju tamnocrvenih bobica i jasmina uz očaravajuću vanilu i amber, nudeći slatku i inspirativnu cvetnu i voćnu mešavinu.

 

 

Filozofija koja stoji iza linije „Burberry Her“ je osnaživanje žena kroz samoistraživanje i neograničenu slobodu, moć umotanu u stil, a ovaj izvanredan miris pristaje senzualnoj ženi koja se ne plaši nepoznatog, skače pravo u borbu, slobodnog je duha i žudi za sledećom uzbudljivom avanturom, ostavljajući iza sebe neodoljivu aromu koja tera ljude da žele više.

 

 

Novi intenzivan dodatak Burberry Her porodici mirisa stiže u neprozirnoj bočici elegantnog izgleda, obojene u kremasto roze koja predstavlja intenzitet mirisa iznutra i njegovu samouverenu i senzualnu prirodu. Burberry Her Elixir De Parfum dostupan je u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Burberry

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije