7.1 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Nike Air Max Scorpion – revolucija vazdušnog đona za performanse bez estetskog kompromisa!

IZDVAJAMO

 

U potpunosti razvijena tokom pandemije, najnovija Nike silueta predstavlja prvu demonstraciju velike evolucije Nike Air tehnologije postignute kroz nove mogućnosti kreiranja digitalnih proizvoda i zasnovane na iskustvima vrhunskih sportista. 

 

 

Optimizovana za performanse i bez estetskog kompromisa, inovativna Nike Air Max Scorpion silueta nastala je u saradnji sa Nike dizajnerima, inženjerima i naučnicima i to virtualnim putem, a zamišljena je u okviru kratkog vremenskog okvira razvoja od 18 meseci korišćenjem najnovijeg softvera za 3D VR dizajn. Ovaj model patika pokazatelj je kako digitalna transformacija brenda sportske odeće i obuće ubrzava njegovu kulturu inovacija.

 

 

Njen radikalni sistem ima đon nalik oblaku koji pruža amortizujući efekat za optimizaciju performansi dok istovremeno stvara futurističku siluetu, ali i poboljšano senzorno iskustvo korisnicima, budući da je efekat postignut putem strateški određenih kontaktnih tačaka. Đon je uparen sa potpuno novim Flyknit gornjištem od šanil tkanine i napravljen je od 20% recikliranog sadržaja.

 

 

Nike Air Max Scorpion silueta sama po sebi smanjuje uticaj na životnu sredinu kroz svoj uglavnom virtuelni razvoj i upotrebu recikliranih materijala, a biće dostupna za kupovinu od 5. oktobra, po ceni od oko 250 dolara.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Nike

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije