15 C
Belgrade
14.4 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
23.05.2024.

Uz ovaj inovativni sat uvek je pravo vreme za kafu!

IZDVAJAMO

 

U saradnji sa nezavisnim brendom Kaffeeform, Lilienthal Berlin dizajnirao je prvi sat na svetu napravljen od reciklirane kafe što ga čini potpuno održivim i inovativnim u industriji satova! 

 

 

Talog kafe iz berlinskih kafića se obrađuje obnovljivim i biljnim komponentama i pretvara u ekskluzivni Coffee Watch! Ovaj jedinstveni sat dizajniran je od materijala napravljenog od zrna kafe za kućište, središte je napravljeno od nerđajućeg čelika, dok su kaiševi od organske, veganske kože ili mrežaste strukture.

 

 

Njegovo crno kućište, inspirisano kafom u prahu, prošarano je mrvicama smeđih pahuljica, dok koža kaiša sa ispucalim efektom podseća na sirova zrna kafe. Coffee Watch ima Bauhaus brojčanik koji ima efekat sunčevih zraka i pomera se pod svetlom. Još jedan neodoljivi detalj na ovom komadu nakita je i suptilna aroma kafe koja izbija iz sata dok ga nosite. Ceo sat je napravljen tako da se može u potpunosti reciklirati.

 

 

Coffee Watch dolazi u nizu različitih boja nazvanih po različitim vrstama kafe u njegovim nijansama, poput modela „Americano“, „Latte“, „Macchiato“ i „Espresso“. Sat se može naručiti na Lilienthal Berlin sajtu i to po ceni od oko 160 evra.

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Lilienthal Berlin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije