14.6 C
Belgrade
12.3 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
29.03.2024.

Sofisticirana i elegantna – otvorena nova LIU JO radnja u Galeriji!

IZDVAJAMO

 

Romantičnim koktelom Fashion Company proslavio je otvaranje nove LIU JO radnje u tržnom centru Galerija.

Nakon relociranja radnje koja se nalazila u Knez Mihajlovoj ulici, poštovaoci neprolazne elegancije i ženstvenosti, novu kolekciju ovog italijanskog brenda sada će moći da pronađu u prizemlju Galerije.

 

 

Italijanski šarm i prefinjeni dizajn osnovni su elementi enterijera, kojim dominiraju neutralni i zlatni tonovi. Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

 

 

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi. Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, ovaj italijanski brend preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti.

 

 

Pored predstavnika medija i ljubitelja brenda, otvaranju su prisustvovale i voditeljka Kristina Radenković, top-model Danijela Dimitrovska, stilistkinja Kristina Bekvalac, kao i influenserke Nataša Pejašinović i Tašana Korać.

 

 

 

 

PR&Foto: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije