5.9 C
Belgrade
5.7 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
19.04.2024.

Jesenja H&M Home kolekcija donosi eklektične komade koji će oživeti vaš dom!

IZDVAJAMO

 

Ove jeseni sve je u detaljima! Bogate boje, smeli izrazi i oblici – H&M Home nam za predstojeću sezonu donosi stilske komade razigranog dizajna koji će uneti zabavu i radost u vaš dom.

 

 

Dnevne sobe i trpezarije postaće mesto gde se maksimalizam susreće sa minimalizmom zahvaljujući dekorativnim komadima koji dolaze u modernim oblicima i bogatim bojama koje privlače pažnju! Infuzije boja, eklektične kompozicije i kontrastni akcenti su jesenji trend u uređenju enterijera koji će momentalno osvežiti vaš dom.

 

 

Inovacija oblika zaista prednjači ove jesenje sezone i dodaje stilske detalje sa luksuznim osećajem. Vaze i činije u fluidnim strukturama u različitim oblicima i bojama, uključujući braon, ljubičastu i tamnocrvenu, mogu se mešati i upariti kako bi se stvorio eklektičan osećaj u prostorima vaše dnevne sobe. Postavite ih na stočić za kafu ili policu za knjige za osvežen jesenji izgled.

 

 

H&M HOME takođe donosi nove varijacije jastučnica različitih boja i tekstura, od ljubičastog i plavog somota do šarenih dezena poput geometrijskih oblika i pruga. Sve one se mogu kombinovati zajedno ili se mogu oblikovati zasebno u zavisnosti od vašeg doma ili raspoloženja, dok će prelepo, brušeno ćebe u prugastom dizajnu dati dodatni uzorak i osećaj celokupnom izgledu.

 

 

Uvijeni svećnjaci u prljavo roze ili plavoj boji daju razigranu notu, a uske sveće u mnogim varijacijama boja u trenutku oživljavaju vaš enterijer. Sveće poput naslaganog kamenja u kremastim, ljubičastim i plavim nijansama savršeno se slažu sa novim fluidnim tacnama u dve veličine. Od većih komada rasvete, H&M HOME takođe je predstavio dve nove stone lampe – plavo-siva verzija ima mekši oblik, dok je nešto manji komad u boji lavande smelijeg izgleda inspirisanog konusom.

 

 

Kada je u pitanju trpezarija, pripremite se za veliku umetničku inspiraciju za svoje obroke. H&M HOME predstavlja daske za serviranje mekih oblika, drvene posude u raznim veličinama i seriju lepih keramičkih činija i tanjira koji će upotpuniti svaki obrok. Izvajana keramička šolja zauzima centralno mesto ove jeseni. Čak i kada je ne koristite za kafu ili čaj, ova šolja izgleda sjajno baš kao umetnički komad koji možete izložiti na polici u vašoj kuhinji ili kredencu. Ove šolje takođe dolaze u nizu boja, od svetlijih do zemljanih nijansi.

 

 

Smele boje i retro oblici iz nove H&M Home kolekcije donose kreativno eklektično raspoloženje, a u galeriji ispod izdvojili smo komade koje smo stavili na našu listu želja ove jesenje sezone!

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: H&M Home

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije