19.8 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
28.03.2024.

Nova H&M kampanja za jesen inspirisana je Parizom i nosi jasnu poruku!

IZDVAJAMO

 

H&M sa ponosom otkriva novi spot Brasserie Hennes, fiktivnu modnu destinaciju i parisku instituciju gde se odvija magija grada, dok na otvorenom uživamo u paradi izuzetnih uličnih stilova. Poruka je jasna, moda je za svakoga i sve može da se desi.

 

 

Naomi Campbell igra pariskog modnog insajdera kojoj se u Brasserie Hennes pridružuje radoznala turistkinja, model Jill Kortleve, koja je tek sletela u glavni grad mode. Sa kafom u ruci, Naomi i Jill posmatraju svoje prijatelje sa seta kao što su Young Emperors, Jordan Barrett, Paloma Elsesser, bliznakinje Molly i Reese Blutstein. Film koji slavi modu i Pariz potpisuje Bardia Zeinali.

 

 

“Zadovoljstvo je raditi sa H&M-om na filmu čija je inspiracija grad tako blizak mom srcu. Moda treba da bude za svakoga i sjajno je kako se ta činjenica slavi u filmu”, rekla je Naomi Campbell.

 

 

Kolekcija za jesen 2022. oličenje je pariskog stila – klasična, samouverena i laka za kombinovanje. Mini suknje, kaputi i čizme su obavezni. Topli tonovi narandžaste, crvene i burgundija prave harmoniju sa kariranim motivima, dok svoj lični stil možete istaći uz pomoć sjajnih modnih dodataka, kao i makro tote torbama i masivnom, izražajnom pleteninom.

 

 

“Dobrodošli u Brasserie Hennes, fantastično mesto iz fikcije gde naša jesenja kolekcija blista. Oduševljeni smo što donosimo čudo Pariza u H&M i jedva čekamo da ga podelimo sa svima”, izjavila je An-Sofi Johanson, kreativna savetnica u H&M-u.

 

 

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije