2.7 C
Belgrade
3.9 C
Zagreb
-1.2 C
Sarajevo
20.04.2024.

Vans x Stranger Things kolekcija slavi poslednju sezonu omiljene Netflix serije!

IZDVAJAMO

 

Nakon velikog uspeha četvrte sezone serije Stranger Things, američki brend Vans donosi novu tematsku kolekciju koja oživljava maštoviti “Upside Down” svet kroz selekciju obuće i odeće, kao i mogućnost personalizacije omiljenih Vans patika. 

 

 

Old Skool model patika prekriven je crno-crvenim printom lobanja i sekira, Sk8-Hi Reissue ima gornji deo prekriven antilopom reflektujući print Demogorgona uz tekst „FRIENDS DON’T LIE“ na međuđonu, dok se Surfer Boy Pizza logo pojavljuje na Vans Authentic silueti u kontrastnoj crno-beloj i crveno-beloj šahovnici. Kada je u pitanju ponuda odeće, Hellfire Club jakna od čvrstog crnog teksasa već se izdvojila kao omiljeni komad, pored majica sa printovima, setova i aksesoara.

 

 

Kompletna Vans x Stranger Things 4 kolekcija biće dostupna od 26. avgusta putem Vans online prodavnice, kao i u odabranim Vans radnjama širom sveta. U međuvremenu, u galeriji ispod istražite Vans klasične komade sa grafikom i dizajnerskim akcentima inspirisanim Netflixovom hit serijom!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Vans

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije