4.5 C
Belgrade
3.7 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Prada Paradoxe – Avangardni mirisni potpis sa svežinom belog cveća!

IZDVAJAMO

 

Sedam godina otkako je predstavila potpuno novi parfem, Prada nam donosi svoj novi miris pod nazivom Paradoxe koji oličava paradokse kultnih sastojaka kako bi otkrio nove mirisne senzacije.

 

 

Vanvremenski cvetni i ženstveni karakter belog buketa, kojim dominiraju neroli i jasmin, ponovo je osmišljen sa svežom dimenzijom pupoljaka nerolija, dok avangardni potpis akorda dva molekula Ambrofiksa i Serenolida stvara intiman, ali moćan i trajan trag.

 

 

Prada Paradoxe sa ženstvenim potpisom, suštinski je izraz Prada ženstvenosti u svim njenim oblicima. Paradoxe istražuje neočekivano pomirenje kontradikcija kako bi proslavio višedimenzionalno samoizražavanje žena i oslobođenje koje dolazi kada ste uvek svoji i drugačiji!

 

 

Ženstvena, inovativna i odmah prepoznatljiva, Prada Paradoxe bočica radikalnog trouglastog oblika sa zaobljenim uglovima objedinjuje samu suštinu brenda Prada, dok je delikatna koralno ružičasta boja mirisa u kontrastu sa duboko crnim Pradinim logoom.

 

 

Sa senzualnošću koja je naglašena sofisticiranošću, intelektom i svesnošću koja se odnosi na kolektivno iskustvo, Emma Watson postala je zaštitno lice novog Prada ženskog mirisa. Razbijajući kalup muze, ova britanska glumica i aktivistkinja redefiniše kodove kako bi predstavljala svoje najautentičnije “ja”.

 

 

Prada Paradoxe će biti dostupan na zvaničnom sajtu brenda od 26. avgusta u tri veličine bočica od 30ml, 50ml, 90ml, a tu je i bočica od 100ml za ponovno punjenje.

 

 

Gornje note: kruška, mandarina i bergamot

Srednje note: cvet pomorandže, jasmin sambac, esencija nerolija i neroli

Donje note: benzoin, beli mošus, amber i burbon vanila

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Prada

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije