5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Satenska haljina – svedeni simbol nonšalantne elegancije!

IZDVAJAMO

 

Najlakša formula za nepogrešivi letnji outfit zauvek će biti haljina, a ove sezone jednostavna slip satenska haljina doživljava svoj nostalgični obrt! 

 

 

Ovaj model haljine inspirisane donjim vešom za veoma kratko vreme doživeo je modnu renesansu postao je najpoželjniji komad leta koji slavi neometanu ženstvenost. Slip haljina koja kanališe minimalizam 90-ih i pruža privlačnost bez napora, obeležiće vrhunac letnje sezone, zahvlajujući optimističnim kombinacijama boja i laganim prozračnim siluetama.

 

 

Svedenost je ključni element kada govorimo o satenskim haljinama, a ova jednostavna, ali svestrana tkanina može učiniti da se čak i najobičnija odeća istakne u svakoj prostoriji! Bilo da idete na otmenu večeru, branč ili običnu šetnju gradom, satenska haljina je savršena za svaku priliku jer se s lakoćom može kombinovati kako uz potpetice, tako i uz ravne japanke ili patike!

 

 

Bez obzira da li volite naborani izrez, midi ili maksi dužinu, neutralne ili smele boje, verujemo da u ponudi omiljenih highstreet brendova definitivno postoji prava haljina za vas, a mi smo u galeriji ispod izvdojili naše satenske slip favorite!

 

Reserved

 

Zara

 

H&M

 

H&M

 

Zara

 

Zara

 

Zara

 

Guess

 

Zara

 

Massimo Dutti

 

H&M

 

Zara

 

Zara

 

Massimo Dutti

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije