20.8 C
Belgrade
18.5 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
29.03.2024.

Nova Zara Atelier kolekcija slavi njeno veličanstvo – haljinu!

IZDVAJAMO

 

Demonstrirajući svoje pokušaje u postavljanju modnih trendova, sa željom da na trenutak pobegne od brze mode, španski highstreet brend Zara predstavio je svoju novu i dugo očekivanu „Atelier” kolekciju. 

 

 

ZARA ATELIER linija nastala je 2021. godine sa ciljem da reinterpretira osnovne elemente ženske garderobe na umetnički, drugačiji i sofisticiran način, a sve to kroz vrhunski dizajn i izuzetnu izradu. Dok je prva kolekcija bila posvećena vanvremenskim kaputima, dizajnerski Zara tim ovoga puta u fokus stavlja još jedan kultni komad kao simbol ženstvenosti – haljinu.

 

 

 

Zara je kroz svoju Atelier 02_The Dress kolekciju predstavila šest haljina sa sopstvenim identitetom gde svaka dominira stilom i jedinstvenim dezenom. Šljašteći ukrasi, vez i luksuzne tkanine zvezde su ovih komada prepunih odabranih detalja koji svaku haljinu čine posebnom i privlačnom na svoj način.

 

 

Izvezena maksi haljina savršena je za posao, mini haljina sa printom odličan je izbor za dan ili noć, dok asimetrična haljina sa bočnim prorezima i sjajnim metalnim aplikacijama nije ni nalik nečemu što smo do sada imali prilike da vidimo među Zarinim komadima. Haljine su uparene sa ravnim sandlama sa platformom u beloj i srebrnoj boji koje su takođe deo Atelier kolekcije.

 

 

Koncepti visoke mode nastavljaju da budu pokretačka snaga za obe Zara Ateler kolekcije, a nadamo se da će neki od ovih jedinsvenih komada uskoro biti dostupni i u našim Zara izlozima!

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije