5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Cult Gaia ima kolekciju inspirisanu PANTONE bojom godine u koju ćete zaljubiti!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko još uvek niste čuli za američki “IT girl” brend Cult Gaia, verujemo da je njihova nova Amethyst kolekcija najbolji način da ga upoznate i već danas zavolite! 

 

 

Ovaj modni brend prepoznatljiv je pos svojim vanvremenskim komadima inspirisanim prirodom i ženama. Od haljina preko torbi do cipela, Cult Gaia je brend koji će vam na jednom mestu obezbediti sve što vam je potrebno za događaje kao što su dnevni i noćni izlasci, uživanje na plaži i putovanja!

 

 

Inspirisana zadivljujućom ljubičastom nijansom koja je ujedno proglašena za PANTONE boju 2022. godine, najnovija kolekcija brenda donosi večernju odeću spremnu za plesni podijum i apsolutno upadljive modne dodatke. Komadi koji su se već istakli iz Amethyst kolekcije su luksuzne satenske pantalone i košulja koje se lako mogu nositi u raznim prilikama, top od nojevog perja sa bogatom teksturom savršen za noćne provode, kao i senzualna mini haljina sa dugim rukavima koji joj daju dramatičnu notu. Što se tiče aksesoara, Cult Gaia predstavila je skulpturalne sandale sa visokom potpeticom prekrivene štrasom i klač torbice prekrivene okruglim kamenjem.

 

 

Kolekcija Amethyst dizajnirana tako da se besprekorno kreće iz dnevne u noćne haljine sa prelepo krojenim satenskim haljinama, torbicama i potpeticama u boji koja će dominirati modnim trendovima predstojeće sezone! Prelepi komadi iz Cult Gaia Amethyst kolekcije dostupni su za kupovinu online po cenama od 300 do 3000 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Cult Gaia

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije