14.6 C
Belgrade
13.7 C
Zagreb
12.7 C
Sarajevo
29.03.2024.

Osnaživanje i odlučnost kao definicija nove BOSS kampanje!

IZDVAJAMO

 

Nadovezujući se na neverovatan uspeh s početka godine, nakon kompletnog rebrendiranja svih elementa koji čine njegov vizuelni identitet, nova filozofija brenda HUGO BOSS je u inspirisanju i osnaživanju ljudi kroz #BeYourOwnBoss slogan, a u novoj sezoni brend se udružuje sa najuticajnijim zvezdama današnjice kako bi istražili svoj novi stav na još dubljem nivou.

 

 

Kampanja pruža priliku za smisleno, svrsishodno pripovedanje i povezivanje sa BOSS zajednicom, dok zvezde kampanje inspirišu svojim pričama o tome šta je potrebno da biste bili #YourOwnBoss!

 

 

Globalni ambasadori brenda, Kendall Jenner, Future, Alicia Schmidt, Lee Min-Ho, Khaby Lame i mnogi drugi predstavljeni su u kampanji povodom nove kolekcije, a po prvi put u istoriji BOSS kampanje, legendarni britanski supermodel Naomi Campbell pridružuje se glumačkoj ekipi. Svi ambasadori brenda BOSS imaju strateško partnerstvo i zajednički dizajniraju kapsula kolekcije.

 

 

Za scenografiju kampanje iskorišćene su tri sobe u crnoj, beloj i kamila smeđoj nijansi koje ujedno predstavljaju prepoznatljive boje BOSS brenda. Kolekcija za jesen/zimu fokusira se na toplu odeću, posebno na puf jakne, prošivene siluete i mekane teksture. Naomi Campbell se može videti na jednoj fotografiji kako nosi kaput u boji slonovače sa satenskom postavom, model Kendall Jenner nosi klasičnu kombinaciju crne rolke, crnog kaputa i širokih beloh pantalona, dok reper Future nosi monohtomatsku kamel odevnu kombinaciju koju čine sako, pantalone i duks sa kapuljačom!

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije