20.2 C
Belgrade
16.2 C
Zagreb
16 C
Sarajevo
16.04.2024.

Ova kinetička lampa oponaša očaravajući ples svetlosti i vode!

IZDVAJAMO

 

Postoji nešto zaista umirujuće u načinu na koji se svetlost prelama na površinama poput stakla i vode, a upravo u ovom magičnom poigravanju svetlosti i vode dizajner Fernando Correa dobio je inspiraciju za svoju novu kinetičku LED lampu. 

 

 

BE WATER je višestruko nagrađivana ugradna kinetička dekorativna LED lampa koja prenosi osećaj prelamanja svetlosti na vodi, dok se reflektovani talasi projektuju na površinu zida. Svetlost koju emituje lampa prolazi kroz deformisani cilindar od ručno savijenog borosilikatnog stakla koji se rotira oko svoje ose pomoću motora i tako projektuje fluktuirajuće snopove svetlosti u neprekidnom kretanju. Konačni rezultat podseća na refleksiju sunčeve svetlosti koja se odbija od vode, stvarajući plesne optičke igre na površinama koje dodiruju.

 

 

Lampa se sastoji od motora, baznog modula od anodiziranog aluminijuma sa LED izvorom svetlosti i jednog od cilindričnog borosilikatnog stakla sa nepravilnom površinom, što svaki proizvod čini drugačijim i jedinstvenim.

 

 

Svetlost lampe ne mora biti bela, budući da WAW COLLECTION nudi filtere koji se mogu postaviti direktno na aluminijumsku podlogu, a koji oponašaju druge elemente poput vatre, vazduha i zemlje. Da biste stvorili željeni efekat, potrebno ga je umetnuti u svetleći žleb koji se nalazi na zidu, čime se stvaraju različite varijacije boja za različite prilike, sa istom očaravajućom svetlosnom predstavom.

 

 

Lampa dolazi sa mirisom za dom i QR kodom sa kojeg možete slušati četiri preporučene opuštajuće muzičke liste, inspirisane fizičkim i alhemijskim elementom vode i drugim prirodnim elementima čime se stvara multisenzorno iskustvo.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: WAW COLLECTION

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije