15.4 C
Belgrade
14.8 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
23.05.2024.

Nova Gucci x Adidas GG Gazelle silueta širi nostalgične vibracije!

IZDVAJAMO

 

Luksuzna sportska odeća u poslednjih nekoliko godina zauzima centralno mesto na modnoj sceni, a nedavna Gucci x Adidas saradnja je dokaz da će ovaj trend živeti još dugo u svetu mode! 

 

 

Poslednja Gucci x Adidas kolekcija donosi odevne komade koji odišu retro estetikom sa savremenim zaokretom, a u prilog tome govori njihova zajednička verzija kultne Gazelle siluete! Kreativni direktor brenda Gucci Alessandro Michele na klasičnu siluetu sa tri trake dodao je još tri međuđona stilizovana belim, narandžastim, žutim i plavim prugama.

 

 

Kako bi ove ženske patike sa platformom učinio još svestranijim, Michele je ponudio dve verzije Gucci x Adidas Gazelle patika – jedna dolazi u luksuznom crvenom somotu sa belim prugama, dok druga ima Gucci prepoznatljive printove monograma u zlatnoj nijansi sa belim prugama i plavim akcentima. Patike su izrađene od prirodnog pamuka, nazvanog Original GG, a upotreba ove specifične tkanine daje patikama izrazit vintage izgled.

 

 

Pogledajte nove Gucci x Adidas Gazelle patike sa svim detaljima u galeriji ispod i imajte na umu da su sada dostupne na Gucci sajtu po ceni od oko 1.120 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije