14.6 C
Belgrade
13.6 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
20.04.2024.

STAPLE x Fossil kolekcija satova kombinuje retro-futurizam sa nasleđem brendova!

IZDVAJAMO

 

Iako pametni uređaji preuzimaju primat kada je reč o pokazivanju tačnog vremena, ručni sat će zauvek ostati onaj detalj koji upotpunjuje svaki outfit, a nova saradnja između vanvremenskog brenda Fossil i modne marke STAPLE donosi pravu poslasticu za iskonske kolekcionare satova! 

 

 

Ekskluzivni dizajn satova, inspirisanih samim pojmom vremena, kombinuje retro-futurizam i elemente koji slave istoriju oba brenda. Novi komadi sadrže elemente iz arhivskih satova Fossil sa dodatkom novih, ekscentričnih akcenta karakterističnih za STAPLE inovativni duh.

 

 

Tri boje iz kolekcije vraćaju popularne Fossil stilove iz 90-ih – Sundial i Hologram, a na ovim novim iteracijama, dizajn sunčanog sata pokazuje STAPLE goluba, integrišući potpis brenda. Sat dolazi u stilu medaljona, koji kada se otvori prikazuje tajni hologramski brojčanik koji se prelamanjem svetlosti menja između goluba sa raširenim krilima i STAPLE logotipa.

 

 

Sa detaljima inspirisanim teracom, sat je dizajniran da izgleda kao da je iskopan iz Zemlje, poput pravog fosila, a kolekciju upotpunjuje kutija u obliku jajeta što čitavoj kolekciji daje arhivsku priču. Kaiševi su napravljeni od mlevenog silikona za šareni izgled inspirisan uličnom odećom i potpuno su prilagodljive kako biste kreirali personalizovani stil.

 

 

STAPLE x Fossil kolekcija satova dostupna je u terakota, sivoj i boji peska po ceni od 280 dolara na zvaničnom Fossil sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Fossil

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije