6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

STAUD x New Balance imaju novu kolekciju inspirisanu surfovanjem!

IZDVAJAMO

 

Američki modni brend STAUD sa sedištem u Los Anđelesu osvežava klasične stilove neobičnom estetikom koja je istovremeno razigrana i prefinjena, a njihova saradnja sa sportskim brendom New Balance donosi podjednako atraktivne i minimalističke komade koji su veoma svestrani i funkcionalni! 

 

 

Tema ove kapsula kolekcija, ujedno i poslednja u nizu, inspirisana je surf scenom južne Kalifornije 80-ih i 90-ih, i ima za cilj da upotpuni onaj nostalgični osećaj koji doživljavate prilikom surfovanja – sunce na licu, vetar u kosi i pesak pod nogama.

 

 

Spajajući kalifornijski stil života sa funkcionalnošću, kolekcija sadrži komade jarko crvenih, ružičastih i nežno plavih nijansi poput majici za vežbanje, dukserica, torbi i još mnogo toga.

 

 

Što se tiče obuće, STAUD x New Balance KSC-72 silueta dostupna je u dve boje — minimalistički dizajn sa belim nijansama inspirisanih jedrima, kao i višebojnu iteraciju. Oba para su zaokružena debelim đonom, sa NB i STAUD logotipima na jeziku.

 

 

Poslednja kolekcija STAUD x New Balance saradnje sada je dostupna za kupovinu putem online prodavnica oba brenda sa cenama u rasponu od 70 do 195 dolara.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: STAUD

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije