13 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
25.04.2024.

Život je piknik uz novi Vespa Primavera skuter!

IZDVAJAMO

 

Da li želite da napravite pauzu, pobegnete iz grada na nekoliko sati i uživate u užini i piću u prirodi? Vespa ima novi skuter koji će vam pomoći da ostvarite svoju zamisao! 

 

 

Nadovezujući se na standardni Primavera model, Vespa je predstavila Pic Nic, letnju verziju svog popularnog skutera iz 1960-ih. Vespa Pic Nic je nastala iz kreativne ideje koja odgovara stilu života onih koji zadržavaju osećaj slobode i radoznalosti koji ih inspiriše ne samo da se udalje od betona grada i istraže prirodu, već i da pronađu pravi trenutak sreće u malim trenucima koji su važni.

 

 

Nova Vespa Primavera opremljena je svim aksesoarima neophodnim za vaš letnji izlet u prirodi – od pletene korpe od ratana sa rashladnom torbom, do vodootpornog ćebeta koji se transportuju na zadnjem i prednjem delu vozila.

 

 

Dizajn skutera upotpunjen je braon kožnim kaišem koji sve to drži zajedno, dodajući ovom modelu posebnu notu elegancije. Što se tiče samog Primavera skutera, dizajn je naglašen grafikom na bočnim panelima sa dvobojnim sedištem, dok mini italijanska zastava zaokružuje celokupan izgled.

 

 

Vespa Primavera Pic Nic dostupna je u zelenoj, sivoj i beloj boji, po ceni od oko 4.699 evra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Vespa

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije