2.7 C
Belgrade
3.9 C
Zagreb
-1.2 C
Sarajevo
20.04.2024.

Zara ima novu kolekciju parfema za nezaboravan miris leta!

IZDVAJAMO

 

Saradnja sa Jo Malone donela je veliki uspeh Zarinoj kolekciji mirisa u poslednjih nekoliko godina, nudeći kvalitetne parfeme u već raznovrsnu ponudu ovog španskog brenda.

 

 

Nova kolekcija pod nazivom Ocean praćena je citrusima, svežim mirisnim notama i savršena je za nezaboravno leto puno dobre zabave. Nova Zara Ocean kolekcija parfema potpuno će vas osvojiti svojim elegantnim mirisima punim savoir fairea koji pokazuju da luksuz može biti praćen pristupačnim cenama.

 

 

Ocean Nº1 Salty Ocean Bouquet je prvi u nizu parfema iz kolekcije zasnovan je na svežim i opuštajućim notama bergamota i crnog bibera, umotanih u drvo i cvet pomorandže koji stvaraju osnažujuću senzaciju i pozivaju na putovanje samootkrivanja.

 

 

Ocean Nº3 Caviar Bergamot je citrusna i aromatična verzija koja se vrti oko tri jedinstvena aspekta. Gornje note čini živahni i šareni koktel od tri svetlucava citrusna voća na bazi bergamota, Primo Fiori limuna i grejpfruta. Srce mirisa zasnovano je na delikatnoj cvetnoj noti jasmina u kontrastu sa egzotičnom svežinom đumbira, dok su donje note sofisticirane i elegantne zahvaljujući amberu i mošusu.

 

 

Ocean Nº4 Saffron & Orange Flowers je parfem obavijen laticama cveta pomorandže, praćen notama jasmina i ilang ilanga, koje se voljno mešaju na koži dajući osećaj letnje topline. Njegove citrusne i zelene note poput bergamota i narandže daju mu dodire pune vitalnosti, dok amber i drvene note dodaju vatreni ton kako bi pojačali raskoš parfema. Ako volite sveže parfeme, ovaj Zarin parfem je kao stvoren za vas.

 

 

Zara Ocean by Jo Malone parfemi sada su dostupni za kupovinu online, u bočicama od 90 ml i po veoma pristupačnoj ceni od 2.990 dinara.

 

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Zara

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije