8.2 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Izbegnite neprijatna iznenađenja na putovanjima! 

IZDVAJAMO

 

Vreme je godišnjih odmora i putovanja koja otvaraju vrata novim iskustvima, poput otkrivanja nezaboravnih predela, upoznavanja jedinstvenih kultura i uživanja u ukusnoj lokalnoj hrani. Međutim, putovanja takođe otvaraju vrata zdravstvenim problemima koja isto tako mogu da vam pokvare to dragoceno vreme koje ste izdvojili za odmor.

 

 

Putovanja često mogu da izazovu problem u našem organizmu, dovodeći digestivni trakt u stanje šoka, pa se može desiti da se isplanirani dani odmora i uživanja na plaži zamene učestalim odlaskom u toalet. Dijareja je najčešća bolest koja pogađa putnike i koja ne samo da može pokvariti dane odmora već vas može dovesti u veoma stresne i neugodne situacije. Uzrok za putničku dijareju je uglavnom promena rutine – bilo da se radi o ishrani, vežbanju, izloženosti stresu ili stranim bakterijama, a ponekad sve promene koje dolaze sa putovanjem mogu izazvati komplikacije i poremetiti varenje.

 

 

Niko ne želi da svoje letovanje provede boreći se sa stomačnim problemima, i zato je važno dobro se pripremiti kako biste ostali zdravi i srećni na svom sledećem putovanju. U potrazi za dijetetskim preparatom koji će nam osigurati bezbrižno letovanje, bez iznenađenja, otkrili smo Catidral – dodatak ishrani posebno dizajniran za lečenje akutne i hronične dijareje, čiji sastav sadrži elektrolite koji balansiraju i obnavljaju nivoe hidratacije dok nadoknađuju gubitke usled dijareje.

 

 

Catidral se koristi za tretman akutne i hronične dijareje, kao i bolnih simptoma povezanih sa gastrointestinalnim poremećajima, a takođe je indikovan i za prevenciju dijareje uzrokovane radioterapijom i hemioterapijom. Dostupan u obliku praška za pripremu oralnog rastvora, Catidral sadrži elektrolite i diosmektit – prirodnu glinu koju karakteriše specifična kristalna struktura i koja oblaže creva finim zaštitnim gelom. Ovaj gel zahvata bakterijske toksine i viruse zaustavljajući širenje infekcije i gubitak tečnosti, a na taj način Catidral smanjuje rizik od dehidratacije izazvane dijarejom, dok istovremeno obezbeđuje nadoknadu tečnosti, glukoze i elektrolita. Zbog svega navedenog, Catidral ima trostruko dejstvo – rehidrira, smanjuje učestalost stolice i uklanja uzročnike bolesti. Pored svog efikasnog dejstva protiv stomačnih problema, Catidral prašak je bez glutena i veoma prijatnog ukusa vanile, pa se zato sa lakoćom može primeniti i kod dece starije od 2 godine.

 

 

I zato ovog leta ne idite na put nespremni – uz dobro raspoloženje i želju za novim otkrićima i nezaboravnim doživljajima, u svoj kofer spakujte i nekoliko kesica Catidral praška za oralnu upotrebu sa kojim ćete osigurati uživanje u svom zasluženom odmoru!

 

 

Piše: Miona Blagojević

Foto: Imaginarijum magazin

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije