6.7 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
18.04.2024.

Udoban krevet za kućne ljubimce prerušen u moderan stočić za kafu!

IZDVAJAMO

 

Elegantno kombinujući oblik i funkcionalnost, Teixeira Design Studio predstavio je „Igloo“, moderan stočić za kafu koji istovremeno može biti udoban kutak za mace u kojem mogu uživati nakon višesatnog igranja.

 

 

Koncept i dizajn ovog multifunkcionalnog komada nameštaja zasnovani su na pretpostavci da kuće vlasnika mačaka mogu biti pretrpane predmetima i igračkama za kućne ljubimce, ali i na činjenici da mačke instinktivno traže male prostore za skrivanje i odmor. Finalni proizvod portugalskog dizajnera materijalizuje se kao minimalistički, sofisticirani komad nameštaja sa skandinavskom estetikom koji mogu da dele i mačke i njihovi vlasnici, a koji ujedno smanjuje nered u kući, integrišući udobno sklonište za vašeg ljubimca bez ometanja vašeg životnog prostora.

 

 

Elegantan izgled postignut je upotrebom moderne estetike dizajna, sa kontrastnim materijalima, jednostavnim oblicima i minimalnom paletom boja sa glatkim belim i svetlim drvenim površinama. Bela drvena završna obrada stola pomaže da se stvori odnos sa belom plastičnom sferom koja se nalazi diskretno ispod nje, povezana glatkim, laganim drvenim nogarima stola. Na mestima gde se noge ukrštaju sa pločom stola, glatko su urezani izrezi na vrhu stola, čineći „Igloo“ sofisticiranijim i vizuelno privlačnijim proizvodom.

 

 

„Igloo“ stočić za kafu uspeva da stvori balans između forme i funkcije dok istovremeno dodaje veliku estetsku vrednost vašem domu.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: João Teixeira

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije