19.6 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
28.03.2024.

IKEA x SYMFONISK donose vrhunski doživljaj zvuka u novoj umetničkoj formi!

IZDVAJAMO

 

Nakon uspešne prošlogodišnje kolekcije SYMFONISK WiFi zvučnika u obliku rama za slike, nastale u partnerstvu sa Hi-Fi specijalistom Sonos, IKEA je predstavila novi trio zvučnika sa panelima koji prikazuju neka od najpoznatijih umetničkih dela.

 

 

Sa željom da inspirišu ljude da uživaju i ulepšaju svakodnevne trenutke u domu kroz zvuk,  IKEA je angažovala umetnika zvučnog pejzaža Franca Edvarda Cedrinsa da kreira zvučne zapise koji odgovaraju nizu aktivnosti koje se često odigravaju u našim domovima. Zahvaljujući tome sada možete zaspati uz „Zvezdanu noć“ Vinsenta van Goga, večerati sa „Mona Lizom“ Leonarda da Vinčija ili opustiti se kod kuće uz „Drvo života“ Gustava Klimta.

 

 

„Želimo da donesemo sjajna zvučna iskustva ljudima širom sveta, u intrigantnim novim oblicima. Dajući trima poznatim slikama novu dimenziju, nadamo se da ćemo ovim umetničkim delima dati novi život i omogućiti ljudima da ih dožive kao nikada ranije“, rekla je Johana Nordel, poslovni lider u IKEA Home smart. „Zvuk može pomoći da promenimo naš način razmišljanja i fokus i verujemo da će ova jedinstvena kombinacija umetnosti i zvuka omogućiti ljudima da dožive umetnost na novi način“, dodaje ona.

 

 

Kombinacija zvuka i umetnosti ne samo da daju lični pečat vašim domovima, već zapravo mogu obogatiti naše živote na bolje, a nova umetnička kolekcija panela za SYMFONISK WiFi zvučnike uskoro bi trebalo da bude dostupna u IKEA robnim kućama i na ikea.rs.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije