13.2 C
Belgrade
14.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
19.04.2024.

Uronite u jedinstveno wellness iskustvo sa panoramskim pogledom na Egejsko more!

IZDVAJAMO

 

Pozivajući goste da vežbaju ljubav prema sebi i podmlađuju se prirodom, wellness i joga odmaralište Acro Suite isklesano od prirodnih pećina na vrhu stenovite obale grčkog ostrva Krit predstavlja luksuzno utočište koje se stapa idiličnim pejzažem. 

 

 

Hotel je dobio ime od grčkog izraza akros/akron što znači „na ivici“, obzirom na to da se odmaralište nalazi na samom vrhu strme litice sa pogledom na beskrajno plavo Egejsko more. Acro Suites se sastoji od četrdeset devet prozračnih vila, od kojih svaka gleda ka moru kroz zastakljeni zid. Među njima su i apartmani koji zauzimaju prostor pećina unutar stena koje su isklesali kritski vajari.

 

 

Enterijeri su obavijeni teškim, teksturiranim kamenom koji sugeriše prirodno erodiranu karakteristiku pejzaža, dok je pogled na more uokviren  neravnim otvorom pećine. Pećinski apartmani i Yoga Shala odišu sirovom estetikom područja u savršenoj ravnoteži. Boemske luksuzne vibracije zadovoljiće vašu estetiku i oko za detalje, kao i dobrodošlicu vašem telu u najopuštajućem duhovnom ali luksuznom iskustvu.

 

 

Pogled na beskonačne bazene koji se vizuelno spajaju sa plavetnilom Kritskog mora je element koji će vas smestiti u plavi univerzum pod toplim grčkim suncem. Centralni deo Acro Suites hotela je negovanje blagostanja, dok boravak od oko 590 evra po noćenju uključuje kompletan wellness način života – od časova joge i fitnesa koji se održavaju ispod dramatičnog, zasvođenog bambusovog krova, dok kupatilo u stilu hamana sadrži saunu, sobe za tretmane, dva bazena i spa centar.

 

 

Zajednički prostori su dizajnirani da odišu spokojem i jednostavnošću. Kako bi integrisao lokalni dizajn i okruženje, dizajner enterijera uspeo je da stvori istovremeno minimalistički i čist prostor, sa pažnjom posvećenom detaljima.

 

 

Inspirisani ručno biranom gastronomijom od farme do stola, restorani hotela služe tradicionalne grčke specijalitete sa organskim i svežim sastojcima sa malih farmi širom ostrva. Bar pored bazena i salon pod nazivom The Circle nude pića inspirisana mediteranskim botaničkim biljem i napravljena od strane miksologa na licu mesta, kao i sveže ceđene sokove napravljene od lokalnih proizvoda.

Više o ponudi ovog raskošnog odmarališta saznajte na zvaničnom sajtu Acro Suites hotela.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Acro Suites / Giorgos Sfakianakis

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije