10.8 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
23.04.2024.

Nike x Jacquemus donose savršen spoj sporta i stila u vaš svakodnevni život!

IZDVAJAMO

 

Vođeni uverenjem da je sport neraskidiv deo svakodnevnog života, američki gigant Nike i voljeni francuski dizajner Jacquemus predstavili su žensku kolekciju koja ima za cilj da proslavi multidimenzionalnost savremenih sportistkinja, kao i da redefiniše „ready-to-wear“ komade za leto! 

 

 

Zahvaljujući važnom nasleđu koje Nike nosi sa sobom, Jacquemus je osmislio svet u kojem se jednostavna aktivnost na otvorenom kombinuje sa sportom u novoj, integrisanoj i strukturiranijoj estetici. Inspirisan Nike kampanjama iz 90-ih, Jacquemus je je oduvek želeo da napravi kolekciju koja reinterpretira sportsku žensku sportsku odeću na minimalistički način. Dizajner je uspeo da stvori žensku atletsku odeću sa senzualnim detaljima i neutralnim bojama, zajedno sa njegovom ličnom interpretacijom omiljenih Nike Humare patika.

 

 

Od velike važnosti bilo je da kolekcija bude dostupna za svaku figuru i da bude prirodan spoj Jacquemus stila i Nike performansi. Jacquemus x Nike kolekcija sadrži niz odeće i dodataka, kao što su komadi od trikotaže, dok teniski stilovi zauzimaju centralno mesto u vidu haljina i suknji. Kolekcija je zaokružena uniseks duksom sa vezicama na leđima i Swoosh metalnim detaljem u vidu kopče.

 

 

Jacquemus x Nike kolekcija će se pojaviti na Nike sajtu i u odabranim prodavnicama 7. jula.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Jacquemus

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije