5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Gucci ima luksuzno iskušenje za one koji biraju najbolje za svoje ljubimce!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan osnovnom vizijom individualnosti, čak i kada su kućni ljubimci u pitanju, Alessandro Michele predstavio je kampanju za najnoviju Gucci kolekciju odeće, aksesoara, opreme i nameštaja za naše krznate prijatelje.

 

 

Komadi iz nove Gucci Pet kolekcije čine da ličnosti svakog psa i mačke dođu do izražaja! Za kućne ljubimce sa džet-set stavom, Gucci donosi kabanice, džempere, nosače za ljubimce sa monogramom koji su dovoljno šik da se koriste kao ručne torbe, zatim ogrlice i povodce izrađene od kože, ukrašene kopčama ili prekrivene GG monogramom, a tu su i keramičke činije za hranu kao i raskošni komadi nameštaja za ljubimce koji ujedno služe i kao dekorativni komadi za dom.

 

 

Nastavljajući svoje napore u pogledu održivosti, Gucci je izradio svoju Pet kolekciju od recikliranog poliestera, recikliranog pamuka – Demetra, što je inovativna tkanina kuće napravljena od sirovina iz obnovljivih i bioloških izvora.

 

 

Gucci Pet kolekcija za pse i mačke sada je dostupna za kupovinu online i u odabranim Gucci prodavnicama po cenama od 180 dolara za AirTag futrolu do 7.500 dolara za krevet prekriven Gucci monogramom.

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije