6 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Trpeza inspirisana svetlucavim plavetnilom iz kreativne kuhinje brenda Summerill & Bishop!

IZDVAJAMO

 

Summerill & Bishop je luksuzni brend čiji proizvodi odražavaju privlačnost provansalskog doma ispunjenog ručno izrađenim staklenim i zemljanim posuđem i tekstilnim home decor komadima. 

 

 

Nedavno ovaj britanski brend predstavio je novu kolekciju platnenog kuhinjskog tekstila „La Piscine“ inspirisanu opuštenim načinom života i neponovljivim osećajem kada vam sunčevi zraci greju kožu i dok vas talasasto plavetnilo bazena poziva da zaronite.

 

 

Ovom kolekcijom stolnjaka i salveta Summerill & Bishop predstavili su svoju viziju leta, dizajniranu da oponaša taj opušteni, bezbrižni način života tokom leta, kroz plavetnilo i prelamajuću svetlost bazena. Sa misijom da okupe ljude oko stola Summerill & Bishop nudi savremene i ključne komade koji pokreću razgovor za stolom i podstiču osećaj zajedništva.

 

 

Nova kolekcija stolnjaka štampana je na 100% čistom francuskom lanenom platnu i dolazi u 3 različite dimenzije. „La Piscine“ kolekcija, koju prate i platnene salvete u istom dezenu, sada je dostupna za kupovinu na Summerill & Bishop online prodavnici stranici.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Summerill & Bishop

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije