1.8 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
5.5 C
Sarajevo
19.03.2024.

Nove Valentino Beauty nijanse crvenih ruževa slave estetski identitet brenda!

IZDVAJAMO

 

Kada pomislimo Valentino, prvo što nam padne na pamet je crvena boja, a to je upravo jezik kojim ovaj luksuzni italijanski brend govori. Crvena boja duboko je urezana u DNK brenda, a kao omaž ovoj svestranoj boji, Valentino Beauty predstavio je kampanju za svoje nove nijanse ruževa kojom slavi istoriju i estetski identitet brenda.

 

 

Kampanja je snimljena u Rimu, u kucajućem srcu modne kuće u priči u kojoj se lepota prepliće sa istorijskim korenima ovog italijanskog brenda. Valentino Beauty Global Pro Artist, Raoul Alejandre, odabrao je 5 haljina koje su inspirisale izbor 5 Valentino Red nijansi karmina predstavljenih u ovoj kampanji. Kako bi nijanse ruževa oponašale teksturu, boju, pokret i osećaj Valentinovih haljina, makeup umetnik se poigravao bojama i eksperimentisao sa različitim mešavinama brojnih pigmenata.

 

 

Izbor kreacija Red Haute Couture u kampanji nose modeli Mariacarla Boscono, Jill Kortleve, Malika Louback, Benedetta Piccioli, Charlie Groddeck i Jeanne Zhen čije su ličnost i jedinstvenost iskazani kroz specifičnu nijansu Valentino crvenog karmina.

 

 

Nove nijanse Rosso Valentino ruževa obuhvataju beskonačne mogućnosti otkrivanja individualnosti: pank i romantične, slobodne i svetlucave, poetske i moćne, radosne i privlačne!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Valentino Beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije