6.1 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
19.03.2024.

Iskusite prednosti sveže ubranih pečuraka u sopstvenom domu uz ovaj pametni uređaj!

IZDVAJAMO

 

Poslednjih godina uzgajanje povrća i začinskog bilja u zatvorenom prostoru postalo je veoma popularno, ali to nisu jedine stvari koje možete uzgajati u svojoj kući.

 

 

Pečurke je podjednako lako uzgajati u zatvorenom prostoru, međutim, da bi uspele neophodno je napraviti prave uslove kako vam sam proces uzgajanja ne bi oduzeo previše prostora ni vremena. Srećom, tu je inovativni pametni uređaj Shrooly koji čini uzgoj gurmanskih pečuraka ne samo jednostavnim, već i uzbudljivim.

 

 

Shrooly vam bez napora omogućava da kod kuće uzgajajte sopstvenu superhranu i uživate u sveže ubranim, organskim pečurkama. Ovaj pametni uređaj, dizajniran od strane Shrooly Smart Device kompanije iz Londona, čini uzgoj pečuraka neverovatno jednostavnim. Dok su mnogim farmama u zatvorenom prostoru potrebne nedelje za uzgoj i branje, u Shrooly magičnoj kutiji pečurke mogu porasti za svega nekoliko dana, i sve to pred vašim očima.

 

 

Shrooly u svojoj ponudi ima pakovanja mahuna sa širokim izborom jestivih pečuraka, uključujući vrganje, šampinjone, ružičaste gljive kamenice i šitake, ali i lekovite vrste kao što su reishi, ćuranov rep i lavlja griva. U skladu sa temom održivosti, pakovanja mahuna su potpuno organska, bez pesticida i napravljena od 100% recikliranih materijala. Shrooly je dizajniran da automatski postavi savršene uslove za vašu pečurku, dok vam prateća mobilna aplikacija omogućava da kontrolišete dodatna podešavanja ili pratite statistiku, ali i nije neophodna za rad ovog pametnog uređaja.

 

 

Pored svoje neverovatno lake upotrebe, Shrooly je ujedno i estetski prelep dodatak za vaš dom. Sa minimalističkim dizajnom, kombinacijom prirode i tehnologije, ovaj pametni uređaj dizajniran je da se uklopi u svaki enterijer i životni stil. Njegov veliki prozor napravljen je da prikaže pečurku koja raste iz dana u dan, izazivajući veliko interesovanje i iščekivanje!

 

 

Više o Shrooly pametnoj kutiji za uzgoj pečuraka i načinu poručivanja i ceni saznajte na Indiegogo sajtu.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Indiegogo

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije