5.4 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.03.2024.

adidas Originals ima kolekciju satova inspirisanu novom generacijom kreativaca!

IZDVAJAMO

 

Vodeći proizvođač satova Timex Group udružio je snage sa nemačkim sportskim gigantom adidas Originals kako bi predstavili potpuno novu selekciju ručnih satova inspirisanih današnjom kreativnom generacijom.

 

 

Kampanja pod nazivom „Time for Me“ (Vreme za mene) pokazuje da adidas Originals nastavlja da podržava mlade kreativce, osnažujući njihove jedinstvene ličnosti i sposobnost da se izraze. Kolekcija se sastoji od četiri različita stila u živopisnim bojama i spaja adidas Originals estetiku ulične odeće sa dizajnom nasleđa.

 

 

Prvi u seriji satova su „Concrete Junglists“ modeli dizajnirani za kreativce rođene u Njujorku, najpoznatijoj betonskoj džungli. Drugi model sata „Reeewind Time“ kombinuje retro dizajn iz 80-ih sa modernim izrazom. Treći sat u kolekciji je nazvan „Sustainably Strapped“, koji dizajn brenda vraća u sopstvenu srž, koristeći održive materijale i rad na solarnu energiju. Kolekciju zaokružuje „Game On The Go“ model koji crpi inspiraciju sa ulice kao svakodnevnog doma mladih kreativaca.

 

 

Pored elegantnih monohromatskih izdanja, novi adidas Originals satovi dolaze u bojama zmeđu živopisne plave i zelene do klasične srebrne i crne. adidas Originals „Time for Me“ kolekcija satova sada je dostupna su za kupovinu online na Watchshop sajtu.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: adidas Originals

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije