6.1 C
Belgrade
7.2 C
Zagreb
8.8 C
Sarajevo
19.03.2024.

Da li biste probali luksuzni koktel sa Gucci potpisom?

IZDVAJAMO

 

O sposobnosti brenda Gucci da obično pretvori u neobično, a svakodnevno u svevremeno, govori njihov najnoviji poduhvat – ulazak u svet koktela!

 

 

Nastao u saradnji sa svetski poznatim miksologom Giorgiom Bargianijem, Elisir d'Elicriso je novi „kolekcionarski koktel“ bogatog i aromatičnog profila sa Gucci potpisom. Komponente koktela čine eliksir mediteranskog bilja i eteričnih ulja iz biljke Helichrisum italicum, a svaki gutljaj zemljanih i začinskih nota pića učiniće da se osećate kao da sedite pod suncem Toskane, sa valovitim brdima i stablima čempresa i slatkim mirisom leta u vazduhu.

 

 

Ova elegantna i romantična koktel mešavina spremna za serviranje je veoma svestrana i može se piti na više načina, u stilu martinija, sa tonikom ili šampanjcem. Posebno kreiran za Giardino 25, nedavno otvoreni raskošni koktel bar i restoran u Firenci, Elisir d'Elicriso koktel smešten je u ružičastu kristalnu bocu i ima smaragdno zelenu etiketu koja visi sa grla boce sa njegovim imenom.

 

 

Da biste probali koktel sa Gucci pptpisom moraćete da otputujete u Firencu, u Gucci Garden Giardino 25 restoran ili ga poručiti online u Italiji putem Gucci Osteria zvaničnog sajta.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci Osteria

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije