10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Doživite prirodno negovanu kožu najnaprednijom linijom maski za lice brenda FOREO!

IZDVAJAMO

 

Da li ste spremni da svoju beauty rutinu podignete na viši nivo i iskusite inovaciju u nezi kože u vidu biljnih, ekološki prihvatljivih prozivoda za lice?

Švedski brend za negu kože FOREO predstavio je revolucionarnu kolekciju sveže formulisanih sheet maski za lice, bogatih hranljivim sastojcima koje se mogu koristiti kao redovan opuštajući tretman od 20 minuta u vašoj svakodnevnoj rutini nege.

 

 

Dostupne u pet različitih formula, FOREO sheet maske nastale su korišćenjem vrhunskih, prirodnih sastojaka sa destinacija širom sveta kako bi zadovoljile potrebe svakog tipa kože. Svaka maska napravljena je od prirodne celuloze dobijene od pulpe drveta eukaliptusa i ultra glatke tencele koja je potpuno biorazgradiva. Poput zelenog smutija za vašu kožu, svaka maska je bogata esencijalnim vitaminima i hranljivim materijama za zdrav izgled tena.

Iz ove revolucionarne kolekcije posebno su se izdvojile dve formule za negu i to FOREO Acai Berry i FOREO Green Tea sheet maske za lice koje dolaze u pakovanju od 3 sheet maske. 

 

 

FOREO Acai Berry, namenjena zreloj koži, sa svojim antioksidantskim supermoćima oživljava kožu i vraća joj mladalački izgled. Dermatološki testirana, cruelty-free formula obogaćena snažnim delovanjem acai bobica iz Brazila, vitaminom E, zelenim čajem i ruzmarinom, sadrži mnoštvo antioksidanata koji štite kožu od slobodnih radikala. Karite maslac i maslinovo ulje omekšavaju i zatežu kožu lica te zadržavaju vlažnost.

Maska se može koristi uz FOREO UFO uređaj, kao i samostalno za hidrataciju kože i borbu protiv finih bora. Iscrpljenoj i beživotnoj koži lica vraća energiju i sjaj a koža postaje zategnuta, osvežena i blistava.

 

FOREO Green Tea maska namenjena je kombinovanoj koži lica i nežno pročišćava i pomaže pri umirivanju kože iritirane spoljnim faktorima. Bogata ekstraktom zelenog čaja, ova maska je izvor antioksidanata. Pogodna za sve tipove kože, a najpogodnija za masnu kožu lica sklonu aknama. Pročišćava kožu lica kako bi ona zračila prirodnom blistavošću.

Dermatološki testirana, creulty-free formula obogaćena najčišćim umirujućim ekstraktom zelenog čaja iz Japana stručno uparenim s moćnim šećerima korena biljke ulmus davidiana koji obnavljaju vlažnost kože, dok ulje noćurka i kudzu koren pomažu u čišćenju, hidrataciji i pomlađivanju kože lica. Maska se može koristiti sa ili bez UFO™ uređaja za osvežavajuće, mirisno čišćenje lica.

 

 

Ukoliko još uvek to niste učinili, isprobajte nove FOREO sheet maske za lice i priuštite svojoj koži hidratantnu negu ultra bogatim formulama za mladalački izgled i blistavi sjaj!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: FOREO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije