6.8 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Mini Garden Kids Bistro – mesto koje mališani i roditelji podjednako vole! 

IZDVAJAMO

 

Centar našeg užurbanog dvomilionskog grada pre nekoliko meseci postao je bogatiji za jedno sasvim posebno mesto. Mesto inspirisano dečijom igrom i maštom, a osmišljeno na način da posetiocima pruži sasvim poseban doživljaj kafea sa igraonicom, upoznajući nas sa novim Kids Bistro konceptom izlaska i druženja sa najmlađima.

 

 

Mini Garden Kids Bistro smešten je u mirnom delu Dalmatinske ulice i predstavlja malu urbanu destinaciju za roditelje i decu, kreiranu kao jedinstveni prostor za igru, druženje i slavlje, ali i svakodnevno uživanje u omiljenim ritualima.

 

 

Sa željom da mališanima poklone igru i zabavu, a roditeljima opuštene trenutke uz prijatnu muziku, vrhunsku kafu i odabrani meni, vlasnici Mini Garden Kids Bistroa uložili su puno ljubavi i pažnje u prostor u kojem se najlepša dečija igra susreće sa prijatnim i sofisticiranim ambijentom i, malo je reći, izuzetnom uslugom!

 

 

U jedinstveno dizajniranom enterijeru Mini Gardena dominiraju pastelne boje, sluša se i voli jazz, a deca, osim na toboganima i penjalicama, imaju priliku da se igraju, razvijaju maštu i nove veštine na raznovrsnim tematskim radionicama ili čitaju i stiču nova znanja u ljupkoj Mini biblioteci.

 

 

Osim na dnevno igranje, u Mini Garden možete dovesti decu na predstave, tematske radionice ili doći na vikend buffet doručak koji je za mnoge već postala nova porodična vikend tradicija. Dok se mališani zabavljaju, Mini Garden za roditelje kreira poseban koncept uživanja i razonode, uz vrhunsku kafu ili hladno ceđene sokove, ali i selekciju vina, piva i klasičnih koktela serviranih na poseban način.

 

 

Kada je reč o proslavama dečijih rođendana, Mini Garden tim tu je da profesionalno i fleksibilno sve vaše zamisli sprovede u delo, kako biste se u potpunosti opustili i sa prijateljima i porodicom uživali u posebnom danu svog mališana. Od dekoracije, preko keteringa, do torte i animacija za najmlađe, Mini Garden će se postarati za sve detalje rođendana za pamćenje!

 

 

U okviru Mini Garden Kids Bistroa smešten je i Mini Shop, mali concept store u kojem se gostima pruža prilika da kupe kvalitetnu garderobu, igračke i aksesoare domaćih proizvođača sa kojima Mini Garden ima sjajnu saradnju i čije biznise s ponosom podržava.

 

 

Pored velikog unutrašnjeg prostora za igru i slavlja, Mini Garden se takođe može pohvaliti i prostranom baštom u senci stogodišnjih drvoreda koju upotpunjuje i kutak za igru sa toboganima i didaktičkim rekvizitima. Drugim rečima, Mini bašta donosi sklad bezbrižne igre najmlađih i zasluženih trenutaka predaha i razonode za mame i tate.

 

 

Svaki detalj u Mini Gardenu odabran je sa ciljem da izmami osmeh i oduševljenje najmlađih posetilaca, njihove roditelje inspiriše, a zajednički boravak učini prijatnim iskustvom koje će jedva čekati da ponove.

 

 

Još uvek niste posetili ovo šarmantno gradsko mesto? Evo sjajne ideje za dugo planirane susrete sa porodičnim prijateljima ili sasvim posebnu proslavu za one koje najnežnije volite!

 

 

Mini Garden Kids Bistro nalazi se u Dalmatinskoj 28, a možete ih pronaći i na ovoj Instagram adresi!

 

 

 

PR tekst: Imaginarijum magazin

Foto: Mini Garden Kids Bistro

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije