6.7 C
Belgrade
6.8 C
Zagreb
1.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Zbog ovih letnjih autfita želimo na more što pre!

IZDVAJAMO

 

Odbrojavamo li svi dane do leta, prvog skoka u slanu morsku vodu i upijanja sunčevih zraka dok leškarimo na toplom pesku? Dok maštamo o ispijanju ledenih koktela na plaži i onoj jedinstvenoj slobodi i ležernosti koju donose dani letnjeg odmora, posebno smo inspirisani i osmišljavanjem odevnih kombinacija po kojima ćemo ih pamtiti!

 

Mini košulja haljina / Roze kapa / Monogram ranac / Bele patike

 

Ukoliko planirate da putujete ovog leta, pakovanje prave odeće učiniće da u potpunosti uživate u bekstvu iz grada, dok istovremeneo izgledate fantastično u svakom trenutku provedenom na odmoru. Bilo da svoj odmor planirate da provedete mirno, uz knjigu u hladovini ili u brojnim morskim avanturama, važno je da u svoj kofer spakujete upečatljive modne kombinacije!

 

Haljina za plažu / Crna kapa / Jednodelni kupaći / Srebrne papuče

 

Poznati brendovi već su predstavili svoje nove letnje kolekcije, a jedan od naših omiljenih lifestyle brendova CALVIN KLEIN u svojoj ponudi ima jednostavne, ali upečatljive krojeve ukrašene popularnim „CK“ detaljima koji predstavljaju must-have predstojeće letnje sezone.

 

Oversize vetrovka / Žuti grudnjak / Iscepane farmerke / Perforirana torba / Bele patike

 

Calvin Klein kolekcija za proleće/leto 2022. odiše komadima u kojima se ogledaju aktuelni trendovi, dok su glavne karakteristike kolekcije minimalizam, jednostavne linije, svedena paleta boja i kvalitetni materijali. CK poručuje da je leti dozvoljeno beskrajno kombinovanje boja i dezena, ali dokle god ne odstupate od sopstvenog stila! Da biste se osećali udobno i samopouzdano na svom morskom putovanju, među novim CK komadima možete odabrati stilove za toplo vreme koji odgovaraju vašoj jedinstvenoj modnoj ličnosti, a koji su ujedno prilagođeni vašim potrebama!

 

Rebrasta mini haljina / Perforirana torbica / Kožne sandale

 

Pored raznobojnih letnjih haljina, sandala i torbica idealnih za večernje izlaske, Calvin Klein nam ove sezone donosi nikad veći izbor kupaćih kostima koji odgovaraju svim figurama, kao i modne dodatke u vidu papuča, šešira, peškira, torbi bez kojih je odlazak na plažu nezamisliv!

 

Mini teksas haljina / Narandžasta torbica / Trouglasti top / Kožne sandale

 

Ukoliko ste već rezervisali odmor, jedan od ključnih saveta je da unapred isplanirate svoje letnje kombinacije, a kako bismo vam pomogli u tome, u galeriji smo za vas izdvojili najnovije Calvin Klein komade i od njih sastavili upečatljive modne outfite koji će vas inspirisati za kreiranje vašeg letnjeg izgleda.

 

Jednodelni kupaći / Peškir za plažu / Sandale sa platformom / Platnena torba

 

Uživajte i pronađite svoju omiljenu CK letnju kombinaciju!

 

Kraljevsko plavi sako / Bele farmerke / Crna torbica / Kožne sandale

 

Novu Calvin Klein žensku kolekciju možete pronaći u Calvin Klein radnjama u tržnim centrima Galerija, Rajićeva, Promenada u Novom Sadu, zatim Calvin Klein Underwear prodavnicama u tržnim centrima Ušće i Delta City kao i u svim Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije