10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

Istaknite svoju prirodnu lepotu novim Zara Beauty nijansama!

IZDVAJAMO

 

Nakon što je pre godinu dana odlučio da upliva u svet lepote svojom Zara Beauty linijom, omiljeni highstreet brend Zara uspeo je da zauzme posebno mesto u industriji lepote zahvaljujući svojim proizvodima za šminkanje visokih performansi i velikih paleta boja.

 

 

Beauty linija prati vrlo prirodne zemljane i tople tonove koji imaju za cilj da ne skrivaju već naglase vašu prirodnu lepotu. Zara Beauty linija je nedavno dopunjena kolekcijom pod nazivom 51 Shades of Love koja sadrži kremasti korektor sa satenskom završnom obradom dostupan u 36 nijansi kako bi se prilagodio svakom tenu.

 

 

Pored korektora, kolekcija je dopunjena mekom i laganom podlogom sa mat završnim slojem i formulom koja traje do 12 sati i pomaže u kontroli sjaja kože kako bi se postigao besprekoran efekat. Ovaj tečni puder dostupan je u 51 nijasi za besprekorno prilagođavanje bilo kom tonu i podtonu kože, a kako bi vam pomogli da odaberete svoju nijansu, na Zara stranici možete koristiti veoma praktičan alat Shade Finder za pronalazak vašeg savršenog tona.

 

 

Ono što obožavamo kod Zara Beauty linije su palete boja, dizajnirane da budu jednostavne za upotrebu i vrlo intuitivne za kombinovanje, počevši od senki za oči, bronzera, rumenila, ruževa pa sve do lakova za nokte.

 

 

Ruževe možete odabrati prema želji i raspoloženju, od rozih i crvenih do smeđih i nude nijansi, a za sve one kojima je praktičnost jača strana tu je i Color stick, kremasti i multifunkcionalni proizvod osmišljen kako bi mogli da ga koristimo na očima, usnama ili obrazima! Svaki Zara Beauty makeup proizvod je ekološki prihvatljiv sa mogućnošću dopune kako bi prvobitna ambalaža ostala u upotrebi čime bi se smanjila količina nepotrebnog otpada.

 

 

Zara Beauty kolekciju možete kupiti online na zvaničnom Zara sajtu, kao i u tržnim centru Galerija u Beogradu.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Beauty

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije