5.6 C
Belgrade
6.3 C
Zagreb
1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Zakoračite u leto u najudobnijim i najmekšim sandalama ikada! 

IZDVAJAMO

 

Kada većina nas čuje reč UGG, prvo na šta pomislimo su njihove ultra mekane i udobne čizme od antilop kože, postavljene toplom vunom koje obožavamo da nosimo tokom hladnijih zimskih meseci. Ali da li ste znali da su UGG sandale must-have ove letnje sezone?

 

FLUFF YEAH ANIMALIA Sandale

 

Naši najbolji saveznici za hladne zimske dane predstavili su svoje letnje novitete koji, na oduševljenje naših stopala, donose potpuno novi nivo udobnosti! UGG ulazi u leto 2022. sa živopisnim sandalama ukrašenim krznom u neverovatnoj paleti boja i stilova u kojoj se svako sa lakoćom pronalazi. Bilo da ste ljubitelj klasičnih platformi ili ravnih modela u stilu japanki, nova UGG kolekcija otkriva nam riznicu trendi obuće za proleće/leto koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za udobnošću sa stylish zaokretom.

 

FLUFF YEAH PIXELATE Sandale

 

Kombinujući papuče i sandale u udobnu siluetu, Fluff Yeah ostaje jedan od omiljenih letnjih modela koji izgleda podjednako dobro i udobno koliko i zvuči, predstavljajući nam se u novim bojama, printovima i stilovima. Sa plišanom ovčjom kožom i platformom koja donosi efekat hoda po oblacima, ovaj model sandala savršeno će se uklopiti sa vašim letnjim haljinama ili omiljenim farmerkama.

 

PUFT SLIDE CHEETAH Papuče

 

Proširujući osećaj UGG udobnosti na platformu spremnu za proleće i leto sa nešto laganijim gornjištem, Maxi Slide papuče dolaze sa prepoznatljivim uloškom od ovčje kože i smelim printovima postavljenim na maksimalističkom đonu, koji pored toga što produžava vašu figuru svaki korak čini laganim i mekim iskustvom.

 

MADEENA Ravne sandale

 

Pored pufnastih Fluff Yeah sandala i Maxi Slide papuča, ove letnje sezone UGG nam otkriva i niz modela za sve one koji pored uživanja neprikosnovenoj UGG udobnosti priželjkuju i diskretnu notu elegancije. Neodoljivi modeli platformi poput Careena i Neusch kombinuju mekanu kožu sa kaišem za gležanj i espadrila đon od rafije u jednu elegantnu sandalu spremnu da vaše omiljene lepršave outfite! 

 

CLEM Papuče

 

Lubitelji ravnih modela poput japanki, u novoj UGG kolekciji pronaći će unapređeni Madeena model sa istaknutom telećom dlakom u leopard printu koja zahvaljujući svom eklektičkom stilu kreira pregršt mogućnosti za kombinovanje uz sve letnje komade odeće! Oplemenjujući osnovni letnji stil, Solivan model ravnih sandala napravljen je od vrhunske metalik kože sa svetlucavim efektom koji vam takođe nudi beskrajne mogućnosti za kombinovanje. 

 

UGG Sandale sa platformom

 

Od modnih pista do laganih šetnji gradom – UGG obuća je sertifikovana za udobnost, autentičnost, i kvalitet koji vam obećava poigravanje odevnim kombinacijama kroz više modnih sezona! Koji UGG model vi birate?

Ukoliko želite da obojite korake novom UGG kolekcijom, zaputite se u Fashion&Friends radnje u šoping centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ili posetite Fashion&Friends onlajn šop i istoimenu mobilnu aplikaciju.

 

NEUSCH Sandale sa platformom

 

MADEENA Ravne sandale

 

EZRAH WEDGE Sandale sa platformom

 

OH FLUFFITA Sandale

 

 

 

 

 

 

PR tekst: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin / Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije