10 C
Belgrade
6.5 C
Zagreb
7.7 C
Sarajevo
23.04.2024.

Upoznajte Marshall Willen – kompaktni zvučnik sa stavom rok zvezde!

IZDVAJAMO

 

Britanska kompanija poznata po vrhunskim pojačalima i audio uređajima, predstavila je svoj najmanji prenosni Bluetooth zvučnik “Willen” koji je dovoljno mali da stane na vaš dlan, a dovoljno moćan da pruži vrhunsko audio iskustvo u pokretu! 

 

 

Napravljen sa drajverom od dva inča punog opsega i dva pasivna radijatora, Willen zvučnik se može pohvaliti moćnim zvukom karakterističnim za brend Marshall u minijaturnom okviru veličine dlana. Dizajniran da ide svuda sa vama, zvučnik dolazi sa IP67 ocenom otpornosti na prašinu i vodu najviše klase, sa 15+ sati prenosnog vremena reprodukcije sa samo jednim punjenjem.

 

 

Čvrsto ima održivi pristup koji sadrži konstrukciju bez PVC-a sa 60% plastike koja se dobija recikliranjem korišćene elektronike. Dodatni detalji uključuju gumeni kaiš postavljen pozadi za fleksibilno pozicioniranje, ugrađeni mikrofon za glasovne komande, prednje dugme za upravljanje za jednostavne kontrole, integraciju aplikacija i funkciju režima za sesije sa više zvučnika istovremeno.

 

 

Marshall Willen zvučnici su sada dostupni u dve nijanse, crno-zlatna i belo-zlatna na Marshall zvaničnom sajtu po ceni od 120 dolara.

Piše: Miona Todorović

Foto: Marshall

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije