5.8 C
Belgrade
6.6 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
04.03.2024.

LEGO je upravo oživeo najpoznatiji simbol rokenrola svih vremena!

IZDVAJAMO

 

U čast 60 godina postojanja jednog od najlegendarnijih rok bendova svih vremena, The Rolling Stones, danska kompanija LEGO poziva odrasle fanove da zarone u svoju strast prema kultnoj muzici tako što će napraviti čuveni logo benda!

 

 

Logo sa vatreno crvenim usnama i jezikom prvi put je viđen na albumu Sticky Fingers pre 50 godina, a dizajnirao ga je britanski grafički dizajner Džon Peš 1970. godine kao omaž Kali, hinduističkoj boginji energije i osnaživanja. Sada možete da oživite taj simbol u svom domu zahvaljujući LEGO The Rolling Stones setu za odrasle.

 

 

Ovaj kolekcionarski set oduševiće sve fanove koji žele da na jedinstven način iskombinuju svoju strast prema muzici benda i LEGO® kockicama. To je ujedno prvi organski oblikovan set iz LEGO Art kolekcije, a ljubitelji benda biće oduševljeni saznanjem da su LEGO dizajneri u set uključili i skriveno iznenađenje.

 

 

Sa svojih 1.998 komada, ovo nije početnički set i zahteva intenzivnu koncentraciju da bi se spojio do savršenstva. Dolazi čak i sa sopstvenim soundtrackom benda koji možete slušati dok sastavljate ovo LEGO umetničko delo.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: LEGO

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije