12.9 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Airbnb otvara tajnu sobu za dvoje u čuvenoj Moulin Rouge vetrenjači!

IZDVAJAMO

 

Smeštena u centru Monmartra, po prvi put ikada, legendarna pariska znamenitost Moulen Rogue biće dostupna za noćenje, pružajući vam priliku da zavirite iza baršunastih zavesa svetski poznatog kabarea i spektakularni svet francuske raskoši i glamura.

 

 

Tri srećna dobitnika i ljubitelja Mulen Ruža sada imaju priliku da putem booking platforme Airbnb iznajme tajnu sobu smeštenu unutar kultne crvene vetrenjače za samo 1€ po noći. Enterijer najpoznatije vetrenjače inspirisana Bel Epok periodom, transportovaće goste u eru u kojoj je nastao ovaj vanvremenski kabare! Tajna soba u čuvenoj vetrenjači dizajnirana je da vas odvede na autentično putovanje u prošlost gde ćete doživeti francusku prestonicu umetnosti i zadovoljstava u jednom trenutku u istoriji.

 

 

Srećni parovi koji prvi rezervišu noćenje putem Airbnb-a, ne samo da će uživati u romantičnom boravku, već će imati priliku da uživaju u tradicionalnoj francuskoj večeri dok gledaju poznati Moulen Rogue kabare šou sa najboljih mesta.

 

 

Tokom boravka, goste će dočekati i ugostiti glavna igračica predstave, Klodin Van Den Berg, a gosti će moći da uživaju u privatnom obilasku lokacije, putovanju iza scene, uključujući učenje o istoriji i kostimima.

 

 

Rezervacija za jedinstveno Moulen Rogue iskustvo preko sajta Airbnb otvara se u utorak, 17. maja u 19.00 časova, i to za tri individualna noćenja za dvoje 13., 20. i 27. juna, i zato napravite podsetnik, jer možda baš vi među prvima osvojite nezaboravno noćnje u raskošnom crvenom mlinu!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Airbnb

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije