9.2 C
Belgrade
9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Beauty sleep ima novo značenje zahvaljujući proizvodu iz Uriage linije!  

IZDVAJAMO

 

Kako postići dugotrajni mladalački izgled obavijen svežinom koja se uočava na prvi pogled? Na ovo pitanje, mnogi dermatolozi jednoglasno će vam reći da je kvalitetan san nešto najbliže izvoru dugotrajne mladosti kože. Tokom noći, kada naše ćelije uzimaju odmor od odbrane od sunca i drugih štetnih nevidljivih čestica iz vazduha, one počinju vredno da rade na obnavljanju i nadoknađivanju izgubljene energije.

 

 

Dok spavamo, protok krvi je takođe konzistentniji, što pomaže našoj koži da aktivno iskoristi sastojke iz kozmetičkih preparata koje nanosimo pred spavanje, a koji imaju za cilj da poprave nepravilnosti na koži i učine je blistavom i odmornom kada se probudimo. Kako koža tokom noći gubi više vode, veoma je važno da pre spavanja na lice nanesemo preparat za hidrataciju koji će koži nadoknaditi izgubljenu vlažnost, a u potrazi za proizvodom koji će negu obaviti dok mi čvrsto spavamo, otkrili smo prvu noćnu Uriage masku za lice sa termalnom vodom koja zadovoljava sve potrebe umorne i „žedne” kože. Sa snažnim hidratantnim i umirujućim aktivnim sastojcima, ova noćna maska za lice ne samo da hidrira kožu, već i popunjava ten, vraćajući gipkost i sjaj umornoj i beživotnoj koži.

 

 

Pružajući dugotrajnu hidrataciju, Uriage Eau Thermale noćna maska pomaže u održavanju optimalnog nivoa hidratacije i održavanju osećaja prijatnosti i svežine kože koju dobijamo nakon kvalitetnog osmočasovnog sna. Sa osvežavajućom i cvetno-mirisnom gel teksturom, noćna maska za lice omogućava vam da svojoj koži priuštite efekat „termalnog kupanja” i vratite tenu osvežen i odmoran izgled jutro posle nanošenja.

 

 

Pored obnavljajućeg hidrotermalnog kompleksa koji hidrira i umiruje kožu, ova Uriage maska za lice sadrži specifične aktivne sastojke poput ekstrakta runolista koji je pravi antioksidativni virtuoz za nežnu i blistavu kožu. Hijaluronska kiselina takođe ulazi u sastav ove jedinstvene beauty formule, a zaslužna je za održavanje hidratacije kože, dok istovremeno zaglađuje prve bore i obnavlja konture lica. Sofisticirane fluidne teksture koja obećava lako nanošenje, Uriage Eau Thermale maska kreirana je za sve tipove kože, a može se koristiti i ukoliko dođe do crvenila usled preteranog izlaganja suncu.

 

 

Upotreba noćne maske za lice veoma jednostavna: nanesite je u tankom sloju pred spavanje na čistu i suvu kožu nežnom masažom, nakon toga ostavite da aktivni sastojci deluju tokom cele noći, a onda je isperite ujutru ili koži dodajte tretman Uriage Termalnom vodom za efekat produžene hidratacije. Ono što vam obećavamo je dugotrajan osećaj ugodnosti, blistavog tena i jedrine koju ćete već posle prvog tretmana prepoznati u vašem odrazu u ogledalu!

 

 

 

 

PR tekst: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin / Uriage Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije