2.7 C
Belgrade
3.9 C
Zagreb
-1.2 C
Sarajevo
20.04.2024.

Bang & Olufsen Beoplay EX slušalice su sinonim za luksuzni zvuk u pokretu!

IZDVAJAMO

 

Vešto kombinujući formu sa funkcionalnošću i stil sa preciznošću, danski proizvođač tehnike Bang & Olufsen predstavio je Beoplay EX, bežične slušalice koje pored vrhunskog zvuka izgledaju neodoljivo luksuzno i moderno! 

 

 

Beoplay EX odišu prepoznatljivom Bang & Olufsen estetikom koja ove slušalice čini privlačnijim poput modnog aksesoara, što nimalo ne umanjuje njihovu osnovnu svrhu kao tehnološkog audio dodatka!

 

 

Staklena površina donosi preciznost i lepotu poput dragulja, dok spoljni aluminijumski prsten nudi zaštitu i zaokružuje B&O estetiku prepoznatljivim logotipom. Pored sjajnog i svestranog dizajna, ove slušalice sa futrolom za bežično punjenje i aktivnim poništavanjem buke donose moćan zvuk i udobnost koje do sada niste doživeli ni sa jednim modelom bežičnih slušalica. Beoplay EX slušalice stvorene su da odgovaraju svima zahvaljujući potpuno novom ergonomskom dizajnu koji vam pruža apsolutnu udobnost, dok mekani vrhovi omogućavaju da slušate satima bez umora. Bez obzira da li hodate, trčite ili skačete, silueta slušalica obezbeđuje stabilnost, dok ostaje pripijena i u ravni sa vašim ušima.

 

 

Beoplay EX prati spoljašnji ambijentalni zvuk i prilagođava mu kako bi uživali u slušanju muzike bez ometanja i pozivima najvišeg kvaliteta – gde god da se nalazite. Iako su malih dimenzija, ove slušalice se mogu pohvaliti punijim basom i nivoom zvučnih detalja koji je nenadmašan za tako kompaktnu formu. Zahvaljujući kvalitetu izrade sa IP57 ocenom, Beoplay EX ostaju vodootporne na kiši, pa i 30 minuta pod vodom, a otporne su i na prašinu i pesak.

 

 

Beoplay EX bežične slušalice vam omogućavaju da personalizujete svoje iskustvo slušanja pomoću B&O aplikacije, dok vam Beosonic ekvilajzer i podešavanja za poništavanje buke daju potpunu kontrolu nad načinom na koji slušate, samo jednim dodirom.

 

 

Po ceni od 399 dolara, Bang & Olufsen Beoplay EX slušalice biće dostupne u prodaji od juna i to u tri nijanse prelepe: Anthracite Oxygen, Gold Tone i Black Anthracite.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

 

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije