4.1 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Vans slavi Dan planete Zemlje održivom Eco Positivity kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Povodom obeležavanja Dana planete Zemlje, kalifornijski brend Vans predstavio je svoju novu Eco Positivity kolekciju u nastojanju da podigne svest o pitanjima životne sredine i podstakne održiviju budućnost za sve.

 

 

Udaljavajući se od uobičajenog minimalističkog dizajna održivih etiketa, Vansova Eco Positivity kolekcija prikazuje šarene i razigrane dezene koji podsećaju na estetiku mira i ljubavi iz 1970-ih.

 

 

Nova kolekcija odeće je pažljivo napravljena od najmanje 50% organskog pamuka, kao i mastila na bazi soje. Kultna obuća brenda sastoji se od prerađenog pamuka, konoplje i prirodne gume koji ovim materijalima daju novi život. Muški i ženski modeli patika na sebi imaju razigrane crteže zemlje sa ohrabrujućom frazom „Shine Your Light On the World“, dajući svojim nosiocima hrabrosti da budu najautentičniji.

 

 

Asortiman odevnih predmeta obuhvata dukseve, šortsove i bucket šešire inspirisane našom planetom, i može se pohvaliti veselim ilustracijama sunca, flore i faune. Najnovija linija prikazuje prirodu u njenom najfinijem obliku, među srdačnim porukama poput „We Bloom Together“, razbacanim po odabranim komadima. Kolekcija takođe uključuje torbu za višekratnu upotrebu, koja promoviše održiviji način života od glave do pete.

 

 

Naglašavajući svoju posvećenost održivijoj i ekološki prihvatljivijoj modi, komadi iz Vans Eco Positivity kolekcije  sada su dostupni za kupovinu online na zvaničnom sajtu američkog brenda po cenama od 12 do 120 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto:Vans

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije