12.9 C
Belgrade
15.2 C
Zagreb
11.6 C
Sarajevo
19.04.2024.

Ideje za najlepšu uskršnju dekoraciju koje će ispuniti vaš dom radošću!

IZDVAJAMO

 

Naši domovi i trpeze predstavljaju centralni deo mnogih porodičnih slavlja, i baš kao za Božić, Uskrs pruža priliku da se zabavimo i transformišemo prostore što se lako može postići slojem lepih pastela, prolećnog cveća i ukusnih čokoladnih dekoracija.

 

 

Bilo da planirate mali uskršnji ručak kod kuće ili veće porodično okupljanje, priprema i dekoracija uskršnjeg stola učiniće da se vaši ukućani i gosti oduševe vašom kreativnošću i u potpunosti prepuste prazničnim radostima.

 

 

Kako smo s prolećem posebno inspirisani, u susret najradosnijim uskršnjim praznicima želimo da privlačna dekoracija uskršnjeg stola i promišljen raspored zadovolji sve prisutne, a proslavu učini nezaboravnom.

 

 

Lepo dekorisan sto može da stoji samostalno ili da se uklopi sa ostatkom vaših ideja za uskršnju dekoraciju, međutim, ne zaboravite da vaša postavka stola treba pre svega da odražava raspoloženje proslave. Da li želite da impresionirate svoje najmlađe slatkim stolom sa čokoladnim zekama i jajima, ili ciljate na nešto kreativnije ili sofisticiranije?

 

 

Bez obzira koju temu odaberete, mi smo za vas zaokružili najbolje prolećne trendove i ideje za dekoraciju uskršnjeg stola kako bi vam pružili inspiraciju koja vam je potrebna da vaša prolećna uskršnja trpeza bude za pamćenje!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije