10.6 C
Belgrade
8.7 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
29.03.2024.

U Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening!

IZDVAJAMO

 

Kakva god vrsta patika da vam je neophodna, verovatno ih birate vrlo detaljno i sigurno moraju da odgovore na niz zahteva, počev od udobnosti, kvaliteta i izdržljivosti, do toga da su lepe na oko.

 

 

Upravo je Reebok stvorio brend koji je prepoznatljiv širom sveta time što je uspeo da prilagodi klasičnu patiku za trening brojnim potrebama i ukusima, dizajnirajući ih u različitim stilovima i bojama. Međutim, postavlja se pitanje postoji li model koji istovremeno ispunjava stroge kriterijuma za treninge, ali i da može da se nosi u svim prilikama?

 

 

Odgovor je pozitivan, a ime mu je Nano X2. Reč je o najnovijoj silueti čuvene linije ovog brenda pod sloganom „Official Shoe of You”, koja je stigla i u Srbiju. Dizajnirana da zadovolji potrebe sportista koji teže vrhunskim rezultatima, kao i fitnes entuzijasta. Fokus stavlja na izdržljivost i stil, napravljena da bude patika za koju se očekuje da će najviše da se nosi od svih Nano do sada.

 

 

Osmišljen da obezbedi najveću prilagodljivost napornim treninzima, kao i svakodnevnim koracima, Nano X2 nastavlja da se fokusira na brzinu, udobnost i kontrolu, ali istovremeno pruža inovativni dizajn i stil kako bi se uklopio u razne živote stilove.

 

 

Novi detalji uključuju: rekonstruisano FlexWeave pleteno gornjište patike koje pruža poboljšanu zaštitu i daje novi stil, dok poboljšani oblik i tanja, definisanija postavka za petu pomažu u povećanju stabilnosti. Takođe, novi model obuhvata i Floatride energetsku penu koja nudi dodatnu potporu u prednjem delu stopala radi udobnosti i podrške.

 

 

Ovog aprila, potpuno novi Reebok Nano X2 globalno dostupan je u raznim bojama i veličinama na Reebok.com kao i u Sport Vision i Intersport radnjama  i njihovim online šopovima. Saznajte više na Reebok.com/Nano.

 

 

 

 

PR&Foto: Reebok Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije