4.1 C
Belgrade
5.4 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
20.04.2024.

Zara Home prolećna kolekcija uselila se u ovu šarmantnu kamenu vilu u Toskani!

IZDVAJAMO

Predivna seoska vila Arniano nalazi se na bregovitom pejzažu okružena zeleno-crnim čempresima i seoskim imanjima, na samo trideset minuta od Sijene. Pod neobičnim osvetljenjem, na prozračnom imanju odakle se pruža panoramski pogled na južnu Toskanu, ova kamena vila poslužila je kao savršena scenografija za novu Zara Home prolećnu kolekciju. 

Svojom novom kolekcijom Tuscany Villa, Zara Home nas poziva u Italiju, u brdovitu prirodu Toskane gde je sve lepota, mir i zadovoljstvo, baš kao u ovoj veličanstvenoj kamenoj građevini. Idilični prizori u kojima je tradicija ove seoske kuće obnovljena zadržavaju svoj prvobitni izgled.

 

 

 

Stara vila je puna šarma, tople atmosfere, čistih i cvetnih tkanina. Stari zidovi i podovi od terakote su savršeno okruženje za ove scene, a Zara Home uspešno uspeva da dekoriše različite delove kuće, od udobnog dnevnog boravka sa kamenim kaminom, preko seoske kuhinje pune prelepih rustičnih detalja, pa sve do spavaćih soba u kojima kreveti izgledaju tako lepršavi prekriveni Zara Home posteljinom i jastucima sa starinskim dezenima.

 

 

 

 

Vrt sa bazenom takođe je poslužio kao scenografija gde se u hladu može postaviti sto i uživati u mirnom pejzažu, a sam pogled na ove prelepe scene nas inspiriše da maštamo kako zavaljeni na Zara Home jastucima ispijamo vrhunsko toskansko vino.

 

 

Čarolija primamljive toskanske vile koja je upotpunjena elegantnim i cvetnim detaljima čeka vas u novom Zara Home editorijalu, a novu kolekciju možete pronaći u Zara Home radnjama širom Srbije, kao i na zvaničnom sajtu španskog brenda za uređenje doma.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije