15.4 C
Belgrade
16.5 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
15.04.2024.

Dobrodošli u hotel Hennes!

IZDVAJAMO

 

H&M sa ponosom predstavlja divan i neočekivan hotel Hennes u novom spotu brenda. Hotel Hennes je fiktivna modna destinacija, inspirisana legendarnim art hotelima, gde su se umetnici, mislioci i legende okupljali i družili. To je mesto gde je estetika prenaglašena i eksperimentalna, gde se priče prepliću i menjaju, realizuju snovi i moda nema pravila.

 

 

”Vizuelno, hotel Hennes je zemlja čuda. Zvezde nisu u svojim uobičajenim ulogama i svaki kadar je zamišljen kao nova avantura” – Bardia Zeinali, reditelj

U filmu ćete videti vlasnicu hotela Gigi Hadid kako dočekuje novu gošću, koju glumi model Jill Kortleve, uz pomoć zabavne ekipe posetilaca i osoblja. Tu su manekenke, sada sobarice, Jazzelle Zanaughtti i Kiddy Akita Lou, i novi turisti, Isabelle Chaput i Nelson Tiberghien, zvezde Instagrama – Young Emperors. Takođe, tu je i model Olivia Vinten, kao menadžerka hotela, model Devyn Garcia kao spasilac, urednica Julia Hobbs kao modna novinarka, Precious Lee kao manekenka na modnoj pisti, i Christina “Tinx” Najjar kao recepcionerka hotela.

 

 

Ovo je omaž onim magičnim hotelima koji su u prošlosti bili mesta velike kreativnosti. Toliko sam se zabavljala na setu, mislim da se to i vidi u spotu. Poruka je zaista topla i razigrana” – Gigi Hadid

 

 

“Sa oduševljenjem pozivamo naše kupce u svet hotela Hennes: izmišljeno i magično mesto gde se slavi naša prolećna i letnja moda. Radujemo se što ćemo poželeti dobrodošlicu našim kupcima u novoj sezoni” – Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica u H&M-u.

 

 

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije