8.2 C
Belgrade
5.1 C
Zagreb
5 C
Sarajevo
25.04.2024.

Ponesite prolećne vibracije sa sobom gde god da krenete! 

IZDVAJAMO

 

Topliji dani i vedrije večeri su konačno tu, a mi se beskrajno radujemo što ćemo napokon uživati u lepom vremenu i slatkom mirisu cveća koji nas inspiriše da izađemo napolje, dok je sama pomisao na kupovinu nekoliko novih komada odeće još jedan razlog zbog kojeg smo uzbuđeni ove prolećne sezone.

 

 

Poznat po svojim prepoznatljivim i savremenim komadima sa autentičnim retro detaljima i ručno oslikanom grafikom, britanski brend Superdry donosi novu kolekciju osmišljenu da vašu razigranu i kreativnu prirodu istakne  u prvi plan uz poziv da ostanete verni svom individualnom stilu. 

 

 

Od lepršavih haljina za laskavu siluetu, preko laganih jakni i prozračnih majica, do udobne aktivne odeće, Superdry kolekcija za proleće/leto nudi ljubiteljima svih ukusa i stilova priliku da stvaraju lične priče dok se istovremeno osećaju neverovatno u njihovim kreacijama.

 

 

U nastavku smo za vas izdvojili naše favorite za proleće a na vama je da li ćete se odlučiti za klasičan savremeni stil ili udobne streetstyle komade.

 

Haljine

Osvežite svoju prolećnu odeću uz Superdry liniju ležernih i udobnih haljina, uključujući midi i maksi siluete koje su pogodne za stilizovanje bez napora iz dana u noć, tako da ih sa lakoćom možete nostiti u svojim dnevnim šetnjama, kao deo poslovnog outfita ali i u večernjem izlasku. Oživite svoju prolećnu garderobu laganim haljinama od viskoze sa smelim printovima ili monohromatskim pamučnim sportskim modelima za svaki dan!

 

Maksi haljina sa printom
Maksi haljina sa printom
Letnja haljina iznad kolena
Šarena mini haljina dugih rukava

 

Kombinezoni

Kako bi vaš garderober obogatila uglađenim minimalizmom, Superdry linija kombinezona sa dizajnom za prolećnu sezonu izrađena je za vrhunsko pristajanje, nudeći neverovatnu udobnost u nenametljivoj estetici. Kombinezoni vanvremenskih linija garantovano će postati osnovni element garderobe koji će nadživeti trendove i godišnja doba! Za višeslojni izgled savršen za svakodnevno nošenje, preporučujemo da svoje Superdry kombinezone uskladite sa udobnim pamučnim majicama u prelepoj paleti boja.

 

Teksas kombinezon
Kombinezon dugih rukava
Kratki kombinezon u kimono stilu

 

Jakne i duksevi

Slojevitost u prolećnim mesecima je lakša uz dukseve i jakne izrađene od kvalitetnih tkanina i sa smelim dizajnom. Učinite vaš casual stil još jednostavnijim dodajući mu dukseve u pastelnoj paleti boja, ali i bombers jakne retro stila inspirisanih kulturama sa najrazličtijih svetskih meridijana.

 

 

 

Teksas jakna

 

Kožna jakna
Bomber jakna s vezom
Košulja kratkih rukava sa printom

 

Aktivna odeća

Superdry je za proleće kreirao i novu liniju aktivne odeće za žene, a kolekcija uključuje helanke, dukseve, sportske grudnjake i šortseve za trčanje sa dinamičnim dizajnom i luksuznom izradom. Aktivna odeća nudi potpunu udobnost bez obzira da li ste kod kuće ili u teretani, dok će vam veliki izbor različitih dezena omogućiti da ih s lakoćom kombinujte za klasičan ležerno-sportski izgled koji ćete nositi u narednim mesecima.

 

Helanke jarke boje
Helanke sa crno belim printom
Helanke sa šarenim printom

 

Novu kolekciju pronađite u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj i šoping centrima Galerija, BEO i Ada mall u Beogradu, te Promenada u Novom Sadu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Imaginarijum magazin / Fashion&Friends

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije