13 C
Belgrade
9.4 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
25.04.2024.

Recite „DA!” u omiljenim personalizovanim „starkama”!

IZDVAJAMO

 

U susret sezoni venčanja, američki brend obuće Converse odlučio je da obraduje buduće bračne parove personalizovanim Chuck Taylor siluetama u kojima sada mogu da plešu čitavu noć ili da idu u duge šetnje na medenom mesecu, hvaleći se svojim novim statusom! 

 

 

Ukoliko ste u potrazi za udobnim personalizovanim patikama za svoje venčanje, na zvaničnom Converse sajtu pronaći ćete širok izbor omiljenih Chuck Taylor silueta koje samo čekaju da budu ukrašene svadbenim motivima. Ručno prilagođene starke za mladu i mladoženju sada možete sami dizajnirati i poručiti online, i tako na originalan način proslavite svoje stupanje u brak! Prilagodite Chuck Taylor patike svom velikom danu i kreirajte patike od kože, čipke i detalja na temu venčanja, a možete izabrati pertle duginih boja, luksuzne satenske i upotpunite izgled sa vezenim ispisima poput Mr, Mrs, Just Married, Bride, Groom ili I Do. 

 

 

Detalj koji zaokružuje izgled ovih svadbenih starki je svakako plavi đon sa ispisom sa prelepim fontom Just Married što ih čini savršenim ukoliko vam zatreba „nešto plavo” na dan venčanja!

 

 

Verujemo da bi na dan svog venčanja trebalo da ostanete verni svom stilu, čak iako to znači da se odreknete visokih potpetica i glomaznih cipela! Dok je ravna obuća odlična alternativa, složićete se da ne postoji ništa udobnije od svadbenih Converse patika!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Converse

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije