16.8 C
Belgrade
14.2 C
Zagreb
14 C
Sarajevo
28.03.2024.

Ponesite svetlost i zvuk sa sobom uz inovativni IKEA Bluetooth zvučnik!

IZDVAJAMO

 

Skandinavskom brendu IKEA nije stran inovativni dizajn — od 3D štampanih veganskih ćufti do Sonos zvučnika / stone lampe sa prilagođenim nijansama, a sudeći po najnovijem proizvodu, čini se da mu ni ovoga puta ne nedostaje impresivnih ideja kada je u pitanju jedinstevni spoj dizajna i tehnologije! 

 

 

U svojoj najnovijoj ponudi, IKEA predstavlja spoljnu LED lampu koja se može udvostručiti kao Bluetooth zvučnik tako da možete uživati u najsjajnijim melodijama dok kampujete noću. Po imenu VAPPEBY, ovaj inovativni uređaj dolazi sa posebnim Spotify Tap dugmetom koje se jednim dodirom direktno povezuje sa aplikacijom za strimovanje muzike. Spotify Tap playback funkcija generiše muziku prema vašem ukusu, a ukoliko želite da slušate nešto drugo, dovoljno je da još jednom pritisnete dugme.

 

 

Zvučnik radi i sa drugim servisima za strimovanje ili bilo kojim drugim medijima koji se reprodukuju na vašem uređaju, sa trajanjem baterije do 12 sati. Štaviše, ne samo da se lampa može pohvaliti IP65 otpornošću na prašinu i vodu, zvučnik ima ugrađenu lampu koja širi prijatni sjaj, što je čini svojevrsnim ukrasom na stolu. VAPPEBY lampa, čiji dizajn podseća na pečurku, može da osvetli svaku zabavu na otvorenom, baštenske zabave ili siestu pored bazena dok isporučuje zvuk od 360 stepeni.

 

 

IKEA VAPPEBY zvučnik / lampa dolazi u dve nijanse – plava i siva, a sada je dostupan za kupovinu online i u Srbiji po ceni od 6.999 dinara.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

 

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije