5.8 C
Belgrade
6.6 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
04.03.2024.

Dejana Bačko, Matea Milosavljević i Nada Dimitrijević u zajedničkoj misiji za snažnije žene!

IZDVAJAMO

 

Prostor jednog fitnes studija na dan je postao slikarska radionica kada se u njemu našla čuvena srpska paratekvondistkinja Dejana Bačko. Akrilne boje, palete i posude za vodu bile su po celom studiju, a za platnima su se našle žene najrazličitijih zanimanja i jednom zajedničkom ljubavlju koju dele prema sportu i brendu adidas. Upravo je čuveni sportski brend bio inicijator ovog specifičnog druženja posvećenog nežnijem polu.

 

 

„Neizmerno mi je zadovoljstvo što sam deo jedne ovako lepe priče o podršci koju nosi adidas kampanja „Support is Everything“ u okviru nove kolekcije sportskih grudnjaka. Kao neko ko se godinama bavi sportom, odlično znam kako izgleda kada ti grudnjak ne paše kako treba, kada te žulja i ne pruža pravu podršku kada ti je to najpotrebnije. Međutim, nova kolekcija adidas BRA ima modele za svaku vrstu sporta i treninzi ispunjeni nelagodom su za nama. Osim toga posebno mi je drago što sam danas uspela da pokažem kako prava podrška u životu mnogo znači, pa osim mojih sportskih rezultata za koje su verovatno mnogi čuli, ja sada mogu da se pohvalim i diplomom akademske slikarke o kojoj sam dugo maštala“.

Ova inspirativna mlada žena svoje veštine i reči podrške podelila je sa prisutnim damama među kojima su se našle i popularna glumica Matea Milosavljević i model, i poznata DJ Nada Dimitrijević.

 

 

„Danas sam se zaljubila u slikarstvo! Nisam znala da ovoliko može da prija da sediš u prostoriji sa divnim ženama, imaš samo platno i boje ispred sebe, pustiš mašti na volju i slika se praktično sama stvara“, rekla je Nada, a Matea se odmah nadovezala: „Meni nije odmah krenulo lako kao Nadi, ja sam u početku bila još uvek u nekom grču i sa previše misli u glavi kako da nacrtam ono što je tema, a zatim mi je Dejana prišla i rekla da ne pravim plan unapred, već samo krenem da ređam oblike i boje i da će se ideja za idejom nizati. Tako je i bilo, naslikala sam nešto što bih ponosno mogla da izložim kod kuće na svoj zid. Na malim stvarima učimo svakog dana koliko je lepa reč i podrška važna“.

Matea koja je takođe i veliki ljubitelj sporta i fitnesa kaže da joj je neizmerno drago što adidas godinama u nazad upravo radi na podršci žena u sportu i na mala vrata sigurno stvara velike šampionke.

 

 

„Više puta mi se dešavalo da ne mogu da dočekam kraj treninga kako bih skinula sportski grudnjak. Kada sam se pridružila adidas BRA kampanji, saznala sam da čak preko 90 odsto žena imalo u nekom momentu isti problem kao i ja i da je to uticalo na njihove sportske performanse kao i na to da se ne ostvari pun potencijal prilikom treniranja. Upravo ove informacije su motivisale adidas da krene u detaljna istraživanja i da svoje modele unapredi u nešto što danas pruža podršku i udobnost ženama u različitim sportskim aktivnostima. Meni svakako treninzi mnogo više prijaju“, rekla je Matea.

 

 

Podrška nikada nije izgledala bolje i bila raznovrsnija, jer nova kolekcija adidas BRA sadrži grudnjake za svaki dan, jogu, pilates i druge aktivnosti niskog do srednjeg intenziteta, zatim grudnjake dizajnirane da pruže bolju podršku tokom visoko-intenzivnih treninga i modele namenjene ljubiteljkama trčanja.

 

 

 

PR&Foto: Adidas Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije